Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol tudom letölteni az Office...

Hol tudom letölteni az Office rendszert?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam amiben benne van a Word, Excel, stb. Mert én már a Google segítségével mindenhol próbáltam letölteni de csupán vagy próbaverziót találtam, vagy olyat amivel csak olvasni tudom. Nem tudja valaki hogy hol tudom letölteni? Ha valaki akár az oldal linkjét is el tudná küldeni nagyon megköszönném. Tudja valaki?
2009. febr. 12. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Próbáld innen!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. febr. 12. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg inkább próbáld meg ezt:

[link]

Nem is annyira azért,mert ez teljesen ingyenes mndenki számárá(még a cégeknek is!),és teljesen legálisan használhatod,hanem azért,mert egyszerűen jobb,mint az msoffice.Elmentéskor kell csak figyelni,hogy msoffice formátumba ments(ezt is csak azért,hogy meg tudja nyitni az is,akinek msoffice-van,de ő képes msoffice formátumot megnyitni),de ezt be is lehet állítani benne alapértelmezettként.Stabilabb,mint az msoffice,több formátumot kezel.Egyetlen hátránya,hogy kicsit lassabb,mint az msoffice.(egyelőre)

Nézd meg ezeket a linkeket is,érdemes:

[link]

[link]

[link]

2009. febr. 12. 16:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2009. febr. 12. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

Támogatom a 16:42-est! Inkább használj OpenOffice-t.

Nem is lesz legális, ingyenes is, és jobb is. ;)

2009. febr. 12. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább illegális nem lesz. Nem? :)
2009. febr. 13. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!