Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy laptop újra telepítése kb...

Egy laptop újra telepítése kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Nem neekem kell , én megcsinálnám magamnak is , az egyik ismerősömnek lenne.Win xp-t raknának rá , kb mennyibe kerül egy újratelepítés egy szervízben ? (csak hogy tudjak mihez viszonyítani)
2011. febr. 14. 21:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Minek 3 videólejátszó? Szerintem ezek a cleanerek is baromságok, úgy mint az optimizerek (amit nálad nem láttam), rocketdock, a több böngészőt sem értem.. Végülis kinek mi kell, de am kb másfél perces install idők.

A pozitívum hogy van Open Office-od.

Egyébként meg egyszer kell felrakni a gépet, aztán backup és a legközelebbi újratelepítés 10 perc lesz az életedből.

2011. febr. 14. 22:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem egészen,mert minden program folyamatosan frissül.

Kmplayert használom általános lejátszásra,aimpot nagy ritkán,ha zenét hallgatok.Mpc-vel csinálok screenshotsokat,mert azzal mindig lehet,amit kmplayerrel nem.Vlc gépigénye miatt van a hd videokhoz,mert gyenge vagyok hardveresen.Jobban boldogul velük.Chrome általános netezésre van,firefox,ha esetleg valami kiegészítőjét akarom használni,mert sok van,amihez hasonló nincs chromera.pl downloadhelper.Rocketdock a maces dock alternatívája,kényelmi kiegészítő.Mindenki szerette,akinek felraktam.Ccleaner,revo nem baromság,olvass utánuk.Csodát nem kell várni tőlük,de hasznosak.Sok helyet képesek felszabadítani,és a privát szférád is védheted vele.

A sok kicsi meg sokra megy.Mire mindent letöltesz,telepítesz,beálítasz elmegy az a néhány óra hidd el.Még akkor is ha nem tartod be az íratlan szabályokat,és nem egyenként telepíted,illetve nem indítod ujra,akárhányszor kéri a gép.Ja és a win updatekről még nem is beszéltem.

2011. febr. 14. 23:06
 13/18 anonim ***** válasza:

HATALMAS TÉMÁN KÍVÜLI:

Én kibírom, ha 1.0.1 van 1.0.3 helyett :D Am meg van auto update pl böngészőkben, adobeban, vlcben etc.

MPC-t beállítottam hdhoz és visz mindent így is úgy is.

Ezeket a reg cleanerek nálam évekkel ezelőtt leírták magukat és annyiban is hagytam. Én már rég nem szemetelem tele programokkal a gépet, habár elfér.

Hogyne tudnám mi egy telepítés, konfigolnál be egy linuxot :)

Backup, hidd el nem baromság.

Mindenki összeállítja a maga kis konfigját. Részemről a webet Opera elintézi, minden videót lejátsz az MPC, WMP is jó az mp3hoz meg wmv-hez (igen leszarom h. 100 megát eszik) stb stb. És próbálok rámenni az ingyenes témára, de OOból gondolva te is.

Azt viszont tudom, hogy userre nem szabad és nem is lehet rákényszeríteni az akaratod. Amit megszokott, azt akarja használni.

2011. febr. 15. 00:14
 14/18 anonim ***** válasza:

konfigoltam már linuxot:)

amugy linuxot telepíteni sokkal egyszerűbb,mert nagyon sok program alapból települ,és még így is gyorsabb,mint egy win install

2011. febr. 15. 00:31
 15/18 anonim ***** válasza:
hehe :D konfigolásról beszéltem, nem sima auto telepítésről és nem is arról, h. csomagkezelőből behúzom a cuccokat.
2011. febr. 15. 01:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja és az E-Penisem is nagyobb :)
2011. febr. 15. 01:33
 17/18 A kérdező kommentje:

Jaj mi kerekedett itt egy egyszerű kérdésből :D

Tudnék adni neki eredeti win xp-t mert ugyse használom , de baromira sokat kell utánna frissíteni(bár ez otthon is megoldható).Az a baj hogy nem sokat értek a gépekhez , így ezt a partícionálást se tudom hogyan lehet megcsinálni.Van itt a városba pár számítógépes üzlet , gondoltam elvhetné egybe mert ott biztos hogy megcsinálnák neki csak azét nem mindegy hogy mennyiért.Már nagyon rossz a win-je , kb 20 perc mire belép és eltud indítani rajta valami programot (pedig nem olyan rossz laptop) és van amikor ki is fagy az egész bekapcsolás után nemsokkal.

2011. febr. 15. 09:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Particionálás márpedig nagyon 1xű.

Ha minden adat mehet, akkor windows telepítésnél az elején, mikor megadod, hogy melyik partícióra menjen a win, törlöd szépen a régit, aztán létrehozol megfelelő mérettel többet.

Paragon partition magic-cel vagy manager? pedig windowsból is megcsinálhatod, hogy átméretezed a régit, ergó elveszel tőle területet és újat hozol létre.

2011. febr. 15. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!