Nem lehet valahogy csalni Win7 Aeronál?
Figyelt kérdés
Az a gond hogy nagyon vacak a grafikus kártyám és 1.0 minősítést kapott. Így ugye nem tudok semmiféle témát/ "színsémát" alkalmazni,és semmi effektusokat sem. A kérdésem az lenne hogy nem lehetne valahogy megoldani hogy bár például a tálca színét kicseréljem?2011. febr. 13. 17:51
1/9 P.O.C. válasza:
Milyen videokarid van? Fölraktad a Win 7 kompatibilis driverét?
Ha tényleg valami ősrégi gagyi kártyád van, szerintem ne erőltesd az Aero -t, mert csak egy laggolós használhatatlan grafikus felület lesz a végeredmény.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát ez jó ősrégi, és gagyi- Ati Radeon 9200Family... Nekem csak annyi kellene hogy például a tálcám színét kékre tudjam változtatni... az effektek nem lennének olyan fontosak :(
2011. febr. 13. 17:57
3/9 anonim válasza:
aero nélkül is lehet változtatni
4/9 A kérdező kommentje:
nálam nem...bármilyen témát állítok be mindíg az a szürkés marad és ha rá megyek arra hogy ablak színe, nem is az jön ki aminek kellene... Apum gépén kijön egy nagyobb ablak és ott van egy rakás szín nálam meg egy rakás.......van :S
2011. febr. 13. 18:09
5/9 anonim válasza:
Sz@rból nem lehet várat építeni... ne erőltesd.
6/9 P.O.C. válasza:
Az előzőnek igaza van. Én amúgy eleve nem értem minek ilyen ősrégi vacak konfigokat Windows 7 -el kínozni. Bár igaz mindenki a saját nyomorát tudja, de akkor is totál értelmetlen és szükségtelen.
Ha meg a csili-vili kinézete tetszik, arra számos program van XP alá is.
7/9 A kérdező kommentje:
Csak a graf ősrégi vacak...az is csak azért mert tönkre ment a rendes... amúgy 4.9 volt a minősítése a gépemnek... tökéletes így is-nem lassú se semmi csak nincs semmi "csilli-villi"-ség. -.-
2011. febr. 13. 21:01
8/9 anonim válasza:
Szerintem ne ajánlgass XP alá szuper kis témákat, úgy belassítja neki mint a huzat. Az XP XP legyen, a 7 meg 7. Nem kell tuningolni a Windows-t témákkal mert csak szívás lesz a vége.
9/9 anonim válasza:
Akkor ha ennyire akarod, cserélj videókártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!