Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a Photoshop licence kulcsa?...

Mi a Photoshop licence kulcsa? Vagy honnan lehet leszedni?

Figyelt kérdés
Angolul van mindenhol,és nem értem,hogy mit kéne csinálni
2011. febr. 13. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:

A doboz belsejében van általában, ha angol verziód van, akkor keresd a "Serial Number" vagy "Licence Number"-t. Ha megvan, csak be kell írnod amikor kéri. Elég hosszú, úgyhogy figyelj rá oda. A legjobb, ha valakit megkérsz, hogy diktálja. És ellenőrizd le többször.

Sok sikert, remélem segítettem.

2011. febr. 13. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Esetleg, ha nem vetted meg, akkor használd az ingyenes alternatíváját, a GIMP-et:

[link]

2011. febr. 13. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Francokat a GIMP be meg nem ingyenes loszarba...

Hazánkban ki ad ki százezreket photoshopért azért hogy egy családi fotót kicsit feljavítson..

Írd le hányas PS es van, gondolom CS3 vagy 4, és én küldök vagy pedig egy torrentet ahol "ingyenesen" letöltheted.

2011. febr. 13. 21:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Photoshop CS4 van letöltve. Próbaverzió,azthiszem 30 napos.De már régen letelt,és ha leszeretném tölteni mondjuk a magyart,akkor kéri a kulcsot :/

Am nekem csak azért kéne,mert van,hogy nagyon unatkozom,és akkor ezekkel szórakozok.Am a GIMP le van töltve

2011. febr. 13. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Innen töltsd le

nem tudom tudsze angolul, de leirom én azért magyarul.

Letöltöd, mikor ez megvan->

Megszünteted az internet kapcsolatot, elkezded telepíeni próba verzióként, majd inditsd el a programot, fog kérni egy Serial számot azt megtalálod a letöltödd mappában, beirod a serialt , majd a Crack mappából bemásolod ami fáll(ok) van(nak) oda ahová a PS-t telepítetted.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. febr. 14. 20:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megpróbálom :D
2011. febr. 14. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!