Letöltöttem egy filmet, nem avi hanem mdf és mds formátumú cucc jött le egy könyvtárban. Mit csináljak vele? Hogy tudom lejátszani?
Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 12:16
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
és azt hogyan? letöltöttem a daemont, és??? szeretném ha avi lenne belőle vagy valami értelmezhető lejátszható dolog. Vagy ki lehetne dvd-nek írni.
2011. febr. 13. 12:37
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
óóó köszi :)
2011. febr. 13. 12:48
5/10 anonim válasza:
Annak a linknek a témához semmi köze. o_O
Feltelepíted a Daemont, majd a tálca jobb oldalán a pici ikonjára kattintasz, és kiválasztod, hogy "Device 0: [X:] No Media", majd tallózod az mds fájlt.
6/10 A kérdező kommentje:
utolsó: ezt tettem, de semmit nem indított el. Megnéztem a linket, format factoryt feltettem, azzal megnyitottam a daemonba betallózott cuccot és indítottam vele egy konvrtálást avi-ba :) most csinálja, 30 %on áll, majd kiderül sikerült-e! :)
OFF: miért ilyen formátumba teszik fel a filmet?? kisebb így mint avinak? vagy minek szivatnak ilyennek? :)
2011. febr. 13. 12:58
7/10 A kérdező kommentje:
ilyenneL
2011. febr. 13. 12:58
8/10 anonim válasza:
Azt a formátumot képfájl írása funkcióval valszeg DVD formátumban írta volna a legtöbb író. :)
9/10 A kérdező kommentje:
én nem értek semmihez hülye vagyok idegesítő és szerencsétlen megyek és eszem egy kukackonzervet
2011. febr. 13. 13:20
10/10 anonim válasza:
mds-jobb klik-társítás az általad használt íróval nagy valószínűséggel azonnal a képfájl írása funkcióval áll elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!