Tudom e jelszóval levédeni a mappáimat, fájljaimat?
Figyelt kérdés
A honosítóműhelyen találtam ilyen programokat. Szinte mindet letöltöttem,mindet kipróbáltam, de a legtöbb nem működött, vagy hibás volt, vagy nem is lehetett használni mert a demó változatot sem engedte kipróbálni, de a legtöbbre fogalmam sem volt hogyan kell használni. Olyan programot ajánljatok kérlek amit egyszerü használni és lehet is!2009. febr. 11. 15:44
1/3 anonim válasza:
Van ettől egyszerűbb megoldás is (Windows alatt). Tedd a fájljaidat a "c:\Documentsd and settings\felhasználóneved" mappába, állíts be jelszót, hogy csak te tudj ebbe a fiókba bejelentkezni, és más nem fog tudni turkálni benne, ha másik néven lép be.
Jelszó beállításhoz menj a Vezérlőpult/Felhasználók-ba, és ott állíts be magadnak jelszót.
2/3 anonim válasza:
Arra azért ügyelj, hogy a rendszergazda, (hanem Te vagy) az előbbi esetben is megtudja nyitni a dokumentumaidat.
(Törli a jelszavad!)
3/3 anonim válasza:
Folder lock. Az jó kis program csak előtte azért olvassál róla el 1-2 dolgot mert úgy eltüntetheted a mappáidat hogy soha többé nem kerül elő pl ha uninstallálod:) de ha jól használod nagyon jó program.
Letöltés: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!