Mekkora az a gépigény, amivel az Oblivion max grafikán menne?
Figyelt kérdés
Ide igazából tapasztalatokat várnék, mert az ajánlott gépigényt tudom.Ezen indulna? 1,5 GB (DDR1, 400MHz)Ram, 2500Mhz proci,256MB-os videókártya.(Ez csak kitalált konfig, nekem roszabb van). :(2009. febr. 11. 15:09
1/5 anonim válasza:
Nekem 1 GB RAM+3GHz P4+R9600 (256 MB) van, ezen 1024-ben szaggat, ha több szereplő van a képen.
A VGA duplájára van húzva (tudom, így is őskövület, de azért annyit már nem játszok a gépen, hogy költsek is rá :)
2/5 anonim válasza:
Nekem annó 1,7es procival, 1,5GB rammal, és egy geforce 7600gt 256MB-os videókarival szaggatott, de csak hol sok karakter volt egy helyen. Viszont a játszható minőséget még bőven elérte (elvégre több mint 200 órát le is nyomtam vele). A fenti konfigból amúgy a proci volt a durva, az még a minimum igényt se érte el elvileg, ennek ellenére egész tűrhető volt az eredmény.
A videókariból meg hivatalosan ATI X800 vagy Gf 6800-tól fölfelé az ami ajánlott. Ma ezek már nem olyan drágák, ha venni akarsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. febr. 12. 20:08
4/5 anonim válasza:
Nekem AMD X2 4000+(2x 2.11 Ghz) +Gb DDR2 ram, 256 Mb -os vidikártya. Highon megy szaggatás nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!