Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A számítógép sebessége függ a...

A számítógép sebessége függ a processzortól?

Figyelt kérdés

Nemrég -azt hiszem alig 1-2 hónapja- lett felrakva a gépemre a windows 7 és hát már elég lassú... :/

A processzorom az AMD Athlon (tm) 64 3000+ 1.8GHz :S

Mellette pedig azon gondolkodom hogy a vinchestert cseréljem-e mert hát nem a legujabb a gépem és a merevlemez memoriája 70GB kb :S amiből a win 7 már 35.5GB-ot vesz le ezek mellett alig 2 hét alatt 20GB csak eltünt 12.5GB-om van :S

Kérem mihamarabbi segítségeteket!

2011. febr. 11. 16:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni hogy a Ramom 2 * 2GB DDR2 Kingston 800
2011. febr. 11. 16:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Az a proci éppen hogy csak elég neki. Win7-hez a megfelelő sebesség érdekében legalább 2,5 ghz-es kellene.
2011. febr. 11. 17:04
 3/13 anonim ***** válasza:
A számítógép teljesítményét a processzor döntően befolyásolja, hisz az az "agya". Az végzi el a számításokat, stb. Egy ilyen procival rendelkező gépre mint a tied kár volt feltenni a 7-et. Nekem a 3,2 GHz-es Pentium 4-en már tökéletesen fut, pedig ez is 6 éves processzor már. Szerintem tedd vissza az XP-t.
2011. febr. 11. 17:25
 4/13 anonim ***** válasza:
És még valami: az a winyó nagyon kevés lesz, ha mindenképp 7-et akarsz, inkább vegyél egy teljesen új gépet, ezt ne nagyon fejleszd, amit érdemes megtartani az a RAM, más nagyon nem.
2011. febr. 11. 17:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Am mennyiért érdemes venni?
2011. febr. 11. 17:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát az a baj h új gépre sajna nincs csak fejlesztgetni tudom alkalom-adtán.
2011. febr. 11. 17:30
 7/13 A kérdező kommentje:
Meg még azt szerettem volna megkérdezni h akkor a proci "erőlködésétől" csinálhatja azt hogy mikor bekapcsolom nagyon csúnyán úgymond rezeg,berreg :S . A porszivo hangjával vetekedik néha... (Csak hasonlitásképp)
2011. febr. 11. 17:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor gyűjts rá inkább, ne külön vedd meg a dolgokat, mert drágább lesz. Meg esetleg megveszed pl. a videokártyát, és 1 év múlva a többi dolgot ami kell, és addigra lehet hogy a videokártya elavult lesz a többi dologhoz képest és nem fog passzolni. Érted.
2011. febr. 11. 17:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Az szerintem a ventillátor, nagy a processzorhasználat, de ha nem fagy le, meg ilyesmi, akkor elvileg nincs vele gond csak hangos.
2011. febr. 11. 17:37
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ , de sajna azt tudom mondani mint az előbb ... Nem tudok sehogyse venni egy gépet mivel nem vagyok még nagykorú úgyhogy keresni sem tudok.. :S Ezzel kell beérnem jo kis gép ez de akkor procit cserélni fogok....
2011. febr. 11. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!