Az rtl most-ról milyen programmal tudnán letölteni a sorozatokat, mert ha online nézem szaggat a silverlight miatt és élvezhetetlen?
Sok letöltőprogramot próbáltam már de mivel kb. 50 részre van szétszedve 1 epizód így nem könnyű olyan programot találni ami összehúzza nekem.
a válaszok előre is köszönöm
Nincs ilyen könnyen használható progi.
És pont ezért csinálja az rtl is ezt a Silver Lightos cuccot,hogy ne lehessen lopikázni tőlük. Te meg pont azt szeretnél.
Ezt már próbáltad?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
sokáig keresgéltem én is mire találtam ilyen programot de ez jó,ezzel mindenféle stream adásokat le lehet tölteni
Jaksta.Streaming.Media.Recorder
rámész a video oldalára aztán elindítod a programot
csak crackelni kell különben 50%-át tölti csak le
annyi a hátránya hogy ahány perces az adás annyi ideig tölti le, de ha nagyon kell valami ezzel le lehet tölteni
Silverlight-es oldalakon nem igen működnek ezek a webstream programok.
Hasonló még: Web Stream Recorder, WM Recorder, de akár az Orbit is. Egyikkel sem fog menni, szerintem ezzel a Jaksta-val sem...
Eddig csak ez az rtldownloader működött, ahogy hallottam.
adok inkább másik linket mert az vagy 3 szor be van csomagolva
egyszerűbb ha innen letöltöd
aztán itt a patch hozzá ez is töltsd le és másold a be oda ahova telepítetted aztán indítsd el és kattints a patch-re
az rtldownloadert hogy kell használni mert nem vágom
a torrentelősnek az a válaszom, hogy 1000x jobb a torrent de nem találom torrenten az autómániát ha essetleg tudod melyik oldalon van fenn akkor kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!