Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Avidemuxal hogy kell úgy...

Avidemuxal hogy kell úgy vágni, menteni hogy a viedóképe is megmardjon necsak a hangja?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 02:12
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem még soha nem volt ilyen problémám, a save project-el szoktam menteni, vagy a save project as...-al! De be kell irni a név után a kiterjesztést is, tehát pld xy.AVI
2011. febr. 11. 07:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt hasonló. Hiába vágtam úgy ahogy szoktam. Csak ezzel az egy filmmel csinálja? Ezt nézd meg!

VirtualDub-bal is ue volt a helyzet ue filmmel nálam.

AViDemux-nál mentés előtt beállítottam egy xvid kodeket, igaz újrakódolta, de utána volt kép. Hogy ez miért volt...??

2011. febr. 11. 07:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem mindegyiknél csinálja...Változó...Csak nem értem...Ha A-t menti akkor b-t miét nem? Ugyan az a formátum,ugyan úgy mentem,ki érti ezt?
2011. febr. 11. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam is sima xvid-es a film. Kipróbáltam a Boilsoft-ot azzal is a vágott anyag ezt csinálja. Csak az újrakódolás oldotta meg a helyzetet.
2011. febr. 11. 10:53
 5/5 anonim válasza:
és hogy kell egyáltalán vágni ????
2011. márc. 11. 19:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!