Microsoft Wordben hogyan tudom megcsinálni azt hogy a szöveg körüli szegély ne vonal legyen hanem kép? (sok kicsi kép körbe a szöveg körül)
ahhoz, hogy az Office11 mappába beintegrálj Word-ben, szegélyként felhasználható képeket, programozói ismeretekkel illik rendelkezni.
(alapból, csak azt használhatod, amit a szoftver tervezője beletett!)
Kérdés a 02-10 22:23-hoz
A beadott linkeden a"Szegély és mintázat..."-ot
milyen formátum szerint irtad be?Milyen szerkesztőve?
11:28 illetve a 18:07
Köszönöm a választ.Erre a betűtipusra vadászok, de nálam egyáltalán nincs a 280tipus között.Néztem a "H"-val kezdődőknél, a "Bern.. és a Mod.." nél, de nincs ilyen.
Ezt honnan tudnám letölteni?
innen: (feltöltöttem)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
jól el levelezünk istt suttyomban...
Font telepítése:
bal klikk a "H_BEMB2_.TTF" fájlnéven (kijelölöd)
Ctrl+C (másolás), vagy Szerkesztés menü > Másolás
megnyitod a következő mappát: Sajátgép\C:\Windows\FONTS
Ctrl+V (beillesztés), vagy Szerkesztés menü >Beillesztés
15:35 >>>jól el levelezünk istt suttyomban... <<<
Szerintem inkább itt, mint a sex oldalon a sok qva ugyanazon,- de már az ezredjére feltett - kérdésén.
"Csak" annyi a bajom, hogy valahol jól el b*tam a témát, mert nem sikerült.Csak röviden. A linkedet letöltöttem (amit csak egyszer sikerült)és elmentettem "másként", lehet,hogy itt tévedtem(?), mert kaptam egy "jpg"-s formátumot, amit ha megnyitottam, egy 130kb képpet kaptam.Ennek megnyitása előtti "valamit?" kijelöltem, majd innen folytattam a leirásod szerinti utan, de a betűtiposok között nem jelent meg a kívánt tartalom.
Kérésem: a link megismétlése és a link létrehozásának kiindulási pontja, illetve a készités menetének leirása.
Ha gondolod, a privimre is küldheted.
Köszönöm a segitségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!