Win7 rendszergazda-t kéri sokhelyre, miért?
Figyelt kérdés
Eddig is win7-em volt, most telepitettem ujra. és ha msn-t akarom inditani akkor is ott a jel, és kéri a rendszergazda megerősitést, valamint a kikapcsolásnál is ott a felkiáltojel. hogy tudom kikapcsolni ezt?? régi windowsomon nem volt ilyen :(2011. febr. 10. 13:36
1/5 anonim válasza:
Szia!
Windows XP-nél volt nálam félelmetesen hasonló... Mint utólag kiderült a házilag összecsapott Windows volt a hibája. Azóta csak a buhera mentes, hivatalos rendszereket, szervízcsomagokat használom. Ha nálad is ilyen van, próbáld a hivatalossal, ha nem akkor bocs, hogy nem tudtam segíteni.
2/5 A kérdező kommentje:
sima windowst tettem fel.
2011. febr. 10. 14:02
3/5 A kérdező kommentje:
közben rájöttem hogy kikapcsolásnál azért van jel, mert frisiteseket akar telepiteni. érdekes, mert be sincs kapcsolva a frisités.
de msn-nél még mindig ott van a rendszergazda jel, vagyis mikor idnitom eszerint valamit telepitt vagy modositt a merevlemezen...
2011. febr. 10. 14:06
4/5 anonim válasza:
Kapcsold ki az UAC-ot a felhasználó fiókoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!