Mikor lett telepítve az Operációs rendszered?
Mielőtt elszállnának maguktól, ezek a több éves Windows -osok. Szívesen megnéznék pár Benchmark a jelenlegi Windows -ukról és Win újratelepítés után új driver -ekkel is. :D
Én már tudom is az eredményt: a lustaság növekedése fordítottan lesz arányos, a rendszer teljesítményével. :D
Nem száll el senki.
Nem mindenkinek adatik meg a legújabb gépcsoda. Igen...nekem 2002-es a rendszerem. Viszont nagyon sok mindent képes vagyok vele csinálni. Netezek, filmeket készítek, persze, házi használatra, megnyitok bármilyen dokumentumot, meg ami még nem jut eszembe.
Lehet, nem "hasít", de várakoznom sem kell sokáig, míg feláll, vagy csinálok valamit.
"...bár nincs hang, és nem tudok vele filmeket nézni..."
Felhasználói élmény a köbön! :D
Linux -nál ha valaki nem általánosan elterjedd hardvert használ, vért kell izzadnia mire működésre bírja azt, persze nagyon sokszor eleve lehetetlen, mert nincs illesztő progi.
A Linux -ot inkább profiknak, programozó palántáknak vagy kalandoroknak találták ki. Egy átlag felhasználó könnyen kockásra marja magát a használata közben.
Én megmaradok a bevált Windows -omnál, talán nem olyan jó és stabil, de legalább minden körülmény között használható. :)
ma 21:29
Egyetértek.
P.O.C. 20:19 egyetértek :D
Kicsit belekavarodtam az időbe. Sorry.
P. O. C.:
Hát igen. De arra meg ott van a Windows. Egyébként én egy kalandor vagyok, és programtervező informatikus szakos hallgató. Így már érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!