Fujitsu siemens V5505 laptopomnak nem működik a mikrofonja. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Jelenleg Conexant High Definition audio driver van fenn. Máskor is volt már olyan h nem működött a mikrofon. Akkor elvittem szervízbe mivel azt hittem h hardver probléma de kiderült hogy csak egy egy drivercserére van szükség és a szervízben felrakták nekem a Conexant High Definition Smart audio HD2 nevezetű hangeszközt és működött is. De azóra újrakellett rakni az op rendszert (win 7 ) és nem tudom felrakni a drivert... lehet h van egy külön menete a driver lecserélésének vagy rossz a driver mi lehet a baj ?2011. febr. 8. 18:43
1/2 anonim válasza:
Csak egy jó tanács, bár a szereléshez nem értek, de 1000.- ft alatt lehet venni külső mikrofont, és ennyiért biztos nem csinálja meg senki, ha csak nem valami haver ...
2/2 A kérdező kommentje:
Van olyan mikrofonom.. De én a gyárit szeretném használni.. és tudom hogy csak valami apróságról van szó.. ez az idegesítő:S
2011. febr. 11. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!