Milyen játékokat tudtok egy p3-as gépre?
Figyelt kérdés
1100Mhz celeron, 128 mb videókártya, 256 mb ram2009. febr. 9. 21:43
1/6 anonim válasza:
Milyen jellegü játékokat szeretsz attól függ. Ha felmész egy torrent oldalra ott általában leirják mi a minimum ami 1 játékhoz szükséges. Én stratéga rajongó vagyok a starcraft age of empires ilyenek szerintem elmennek rajta.
2/6 hnle válasza:
hl és kiegészítői, max payne, gta3(?) , utt99/classic, Q3 hirtelen ennyi jutott az eszembe.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. febr. 10. 15:56
4/6 anonim válasza:
én régen azt csináltam hogy beirtam a youtubra hogy 2001-2002 top game )esetleg 2003 xD) és ott néztem mert az tuti fut!
Ajánlom neked is rengetek játék van olyan gépre is ! :)
5/6 anonim válasza:
neke kb ilyen gépem van csak ramom 768 és vidkarim radion 9200 family és ezért megy nekem nfs most wanted, cod 2, san andreas azé beakad, max payne duo, pasziánsz, gta 1-2-3-vice city
boccs a gyors válaszért:D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. jún. 20. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!