Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen fénykép-és/ vagy...

Milyen fénykép-és/ vagy videóprogram szerkesztő programok léteznek?

Figyelt kérdés

Helo mindenki!

Olyan programot keresek, ami képes a fényképek szerkesztésére, pl. amivel lehet olyat csinálni, hogy maga a fénykép f-f, és csak egy két része színes, stb.. tehát ilyen színtű, meg árnyalni lehet stb..

Másrészt saját klippek készítésével kezdtem el foglalkozni- szeretnék elkezdeni foglalkozni- újabban, de ehhez szükségem lenne egy vágó programhoz.

Hozzá kell tennem, hogy ezek a programok nem kell, hogy hiper szuper profik legyenek, mivel kezdő vagyok ilyen téren, és ha profi cuccot ajánlotok, azt félő, hogy nem fogom tudni kezelni, mivel életemben nem foglalkoztam ez előtt ilyesmivel.

Remélem tudtok ajánlani egy két dolgot! :)

2011. febr. 7. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Képekhez , ajánlatos a Photoshop 7.0. Könnyen elsajátítható, a neten tonna számra vannak, útmutatók belőle! :)

A videók körében, meg egy Sony Vegas 9.0 Platinum :) Megfelelő mennyiségű effektekkel :) gyors használhatósággal. :)

2011. febr. 7. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a PhotoShop helyett ajánlom az ingyenes GIMP-et.

Ha csak vágni kell, oda jó a Windows Movie Maker, vagy Kdenlive (utóbbi, ha Linux).

Ezekhez is sok tutorialt találsz az interneten.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

2011. febr. 7. 21:19
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. febr. 7. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!