Eset smart security 4 vírusírtónak mi a felhasználóneve és a jelszava?
Nem kell kiadni annyi pénzt, csak az eszedet kell használni:
Ide felkerülnek mindig az aktuális magazinos kódok, igaz csak 1-2 hónapig működnek aztán újat kell regisztrálni, de az itt kapott kódok legalább nem kerülnek balck list -re. ;)
"jó én nem adok ki 10 000 -t csak egy cdért"
Soha nem fogom megérteni az ilyen elfogású embereket. Akkor a boltba se adj ki xy Ft-t "csak egy kiló kenyérért. Szépen vedd le a polcról, tedd a kabátod alá, aztán nyomás. "csak a cd" is más ember keze munkája, aminek a fizetéséből lehet családot tart el. Nyilván nincs olyan ember aki még életében nem warezolt, de ha ennyire balfax hogy gyk-n kéreget cd kulcsokat...
Abban egyetértek, ha valaki bamba a Warez -oláshoz, inkább fizesse ki a tanulópénz. :)
Viszont ha nekem minden filmért, zenért vagy szoftverért pénzt kellett volna kiadnom, amit eddig használtam, megnéztem, meghallgattam, akkor már régen éhen haltam volna.
Én egy becsületes embernek tartom magam, de csak azért, mert sz@r a fizum és nehezen élek, erről a kis "könnyű prédáról" már nem mondok le, akár tetszik valakinek akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!