Photoshop. Mit csináljak ha azt irja nincs elég RAM, pedig még van 6 GB szabad hely a C meghajtón?
valamit át kellene állitanom a képeimen és mindig azt irja,hogy nincs elég RAM,pedig még üritettem is helyet,de akkor se jó neki. én megőrülök ettől >_<
valaki tud segiteni vagy csak a program nem normális?
a RAM és a szabad hely két különböző dolog. a RAM arra jó, hogy oda töltődik be a program. ha az elfogyott, vagy nem elég sok (tehát elfogyott) akkor indítsd újra a gépet, vagy bővítsd. Photoshophoz ajánlom a 4-5-6 GB-os memóriát (amihez viszont 64 bites oprendszer kell)
De ajánlom nézd meg a wikipédián, ott nagyon szépen leírják.
Mennyi RAM van a gépedben?
Mekkorára van állítva a pagefile?
RAM ≠ tárterület
A kevés RAM a rendszer memóriájára utal, ha egy programot futtatsz akkor az memóriába kerül be. Minél nagyobb a memória, annál több programot tudsz párhuzamosan futtatni, és gyorsan is. Ha kevés, a virtuális memóriát tudod növelni, vagy új memóriamodulok venni a gépbe.
Amiről te beszélsz az viszont a merevlemez tárterülete ami nincs hatással a program futására, csupán a program összetevőit tárolja, és használatkor azokat a memóriába tölti be. Tehát hiába fogsz törölni a lemezről, az semmiben nem befolyásolja a RAM méretét.
nem tudom mi az a pagefile,de azt hiszem 0,99 GB a RAM
ja és amúgy bocs,csak a RAMot mindig összekeverem a másik ilyen izével xD nem vagyok egy nagy szakértő
videókártya memóriára érti!! (mármint azt, hogy NEM elég.)
Nézd meg a PS. hardverigényét! pontosan meghatározza, hogy miből, mennyire van, min. szüksége, a normális működéshez. /még 512-es vidókari memóriával is, igen csak döcögősen működnek az új (4-5-6) verziók!. Javaslat: használd, a CS-2 verziót, annak a legkisebb, a hardverigénye./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!