Miért van az hogy a GTA San andreas Multiplayer nem indul?
töltsd le a legfrissebbet a gtaonline.hu rol
és csak a Program files - Rockstar Games - San Andreas mappába telepítsd
sokan mondják h win7 alatt nem működik...
Szia!
Valahogy vagy valahonnan vagy t vagy a játék magára töltötte a 2.0-ás verziót, ez köztudott, hogy nem indítja el a multit, hanem az alapjátékot indítja el helyette
van elvileg olyan patch, hogy 1.0-ra visszateszi, utána nézek, hátha találok rá!
feltöltöttem netre az 1.0 -ás patchet:
tömörítettem, tehát ki kell tömörítened a mappába amit az előttem szóló is írt: GTA San Andreas mappájába
és elindítani a telepítőt, ezzel tutira 1.0 lesz!
a hely ahonnan le tudod tölteni:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Megcsináltam azt hogy a legujabb multit tettem fel és patch et is megcsináltam de ugysem működik ugyan az a baj pedig a rendszerben is van minden telepítve. itt van a hiba üzenet képben.
Ezt töltsd le és működni fog: [link]
az előző régi verziókat töröld!!!
és a Program files-Rockstar Games-San Andreas mappába telepitsd
ha nem megy akkor továbbra is segitek
a [link] oldalon "a San Andreas Multiplayer mod for GTA SA" SA-MP Client Download alatt mindig a legújabb sa-mp kliens van, ezt is érdemes kipróbálni, mert rengeteg szerver mindig a legújabbat használja!
Itt általában több ember által több kliens is letölthető:
pl:
* SA-MP 0.3c Client Mirror by FoCo Gaming
* SA-MP 0.3c Client Mirror by SA-MP Team
* SA-MP 0.3c Client Mirror by littlewhitey's server
* SA-MP 0.3c Client Mirror by kingj.net servers
én minden esetben a by SA-MP Team -osat ajánlom!
Remélem elég sokat tudtam segíteni, ha nem akkor írj!
(Megjegyzés: az 1.0-ás patchet ameddig csak lehet "fent hagyom" a neten, ha netán szükséged lenne rá, vagy talán másnak)
az előző 1.0-ás patchem megsérült, ezért töltöttem fel újat:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!