Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MIért nem sikerül kiirni...

MIért nem sikerül kiirni xboxra játékokat?

Figyelt kérdés

TDK dual lemezeket vettem, 4 et a tescoba, 1 et perig számitástechnikai boltba.

IMGburnot használok és (LG irom van tudom hogy ez nem nagyon valo xboxjáték irásra de az elsöt még is jol megirta)

Call of duty world at war-t lefuttattam a abgx360 nevü programmal és minden jol sikerül minden sor zöld volt a végén kiirata hogy SUCCESSFUL

Kiiratam arra a dvdre amit a számitástechnikai boltba vettem és jo lett, ment az xboxon

Most jön a lényeg:

A call of duty blackops-ot,mondern warfare 2, assassin creed brotherhood, dirt2,

ezekez is lefuttattam az abgx360nal és mindegyiknél failedet ir a végén pirosbetükkel

KI probáltam öket a tescoba vett lemezekre de mindegyik megállt 48-49% nál és jött az I/O error

Perig mindegyiket ugy irtam ahogy az elsöt,

Lehet hogy azért nem sikerültek mer az abgx360 nál failedet irt ki mindegyiknél??

Vagy hogy a tescoba vettem a lemzeket és talán hibásak??

2.4X irtam mmind

A neten orák hosszat kerestem megoldást de nem jutottam velük sokra.(youtubon megnézem vagy 20 videot)

Valaki legyen szives segiteni mert nem akarok több lemezt elrontani.

2011. febr. 4. 10:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!