MIért nem sikerül kiirni xboxra játékokat?
TDK dual lemezeket vettem, 4 et a tescoba, 1 et perig számitástechnikai boltba.
IMGburnot használok és (LG irom van tudom hogy ez nem nagyon valo xboxjáték irásra de az elsöt még is jol megirta)
Call of duty world at war-t lefuttattam a abgx360 nevü programmal és minden jol sikerül minden sor zöld volt a végén kiirata hogy SUCCESSFUL
Kiiratam arra a dvdre amit a számitástechnikai boltba vettem és jo lett, ment az xboxon
Most jön a lényeg:
A call of duty blackops-ot,mondern warfare 2, assassin creed brotherhood, dirt2,
ezekez is lefuttattam az abgx360nal és mindegyiknél failedet ir a végén pirosbetükkel
KI probáltam öket a tescoba vett lemezekre de mindegyik megállt 48-49% nál és jött az I/O error
Perig mindegyiket ugy irtam ahogy az elsöt,
Lehet hogy azért nem sikerültek mer az abgx360 nál failedet irt ki mindegyiknél??
Vagy hogy a tescoba vettem a lemzeket és talán hibásak??
2.4X irtam mmind
A neten orák hosszat kerestem megoldást de nem jutottam velük sokra.(youtubon megnézem vagy 20 videot)
Valaki legyen szives segiteni mert nem akarok több lemezt elrontani.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!