Miért akad az Oblivion amikor lovagolok?
Nemrég telepítettem fel az Obliviont+magyarítást.
De amikor lovagolok, főleg vágtánál mindig elkezd akadni, akárhogy állítgatom a grafikát.
Bármi mást csinálok akkor full grafikán sem akad, csak lovaglásnál és ez nekem furcsa. Az egyik ismerősőmnek is volt ilyen problémája, de ő csak újraindította a gépet és jó volt. Hát nekem már 1 hete ilyen, azóta a rendszert is meg a játékot is újraraktam.
A gépem az alábbi:
Intel Pentium DualCore E5500 (2x2,80GHz)
2 GB DDR2 RAM
Ati Radeon HD5570 1GB videókártya
500 GB vinyó
Windows Xp Sp3
Szerintem egyszerűen genny az engine, és nem bírja a rengeteg textúrát meg a distant landscape-et olyan gyorsan kezelni. Ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni.
Csak tipp volt, élesben nem próbáltam, hogy nálam hogy viselkedik, de nem lepődnék meg hasonló eredményen.
Ha nem ez a baj, akkor az, hogy baromi gyenge procid van, és ez a játék annak is csak a felét használja. Maxon talán kevés egy kicsit, már a játék megjelenésekor ennél (főleg 1 magjánál) erősebbek voltak.
Köszönöm a válaszokat! :)
Hogyan tudnám leellenőrizni, hogy a játék mindkét magját használja-e a procinak?
Miért lenne ez gyenge proci?
am próbálj meg hanggal csinálni valamit. Nekem UTben 3Dnél jöttek elő ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!