A Pendrivet meglehet vhogy csinalni házilag?
Figyelt kérdés
Nos aza gond vele ,hogy blokkolja a windowsot a pendrive ,és nem ismeri fel ,mármint cssak félig ismeri fel ,mert a My Computerben icon sehol ,de a tárcán ott van ,ellehet távolítani ,azt akarom kérdeni ,hogy meglehete ezt javítani ,akár házilag ,akár szerelőnél ?2011. febr. 1. 20:40
1/12 anonim válasza:
szerelőnél talán...
am nem táRca, hanem táLca :D
2/12 A kérdező kommentje:
Hát csak talán ?más vélemények ?Nem hiszem h nem jrát volna igy senki LllL
Amugy ok L :P
2011. febr. 3. 22:28
3/12 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy blokkolja a windowsot?
Ha nem tudod kezelni az eszközt, akkor megjavítani sem tudod, mert nincs rajta semmi szétszedhető. Nézd meg egy ismerősöd gépén, és ha ugyanazt csinálja, akkor messze hajítsd el.
4/12 anonim válasza:
Próbáld bedugni másik USB porta, és/vagy másik számítógépbe, és nézd meg hogy megjelenik-e valamilyen ikon a sajátgépben ami a pendrive lehet. Ha igen, formázd le azonnal, és onnantól már működnie kell rendesen. Ha ezek után se működik, akkor nincs több ötletem.
5/12 anonim válasza:
Tálca jobb sarkában nem az ikonja, csak az jelenik meg, hogy eszközt csatlakoztattál a gépre, az lehet akár mobiltelefon, USB modem, pentdrive is. Megnézni a Sajátgépben tudod, az E, F,G, H meghajtók valamelyikén ott kell lennie a pentdrive-nak. Én Total Commanderrel szoktam megnyitni a pentdrive-ot. Használj Total Commandert! Innen le lehet tölteni: [link]
6/12 anonim válasza:
Ha fizikailag károsult, azt szerelő sem fogja megcsinálni, pláne amilyen tarifával dolgoznak, nem is éri meg.
Esetleg lemezkezelőben megpróbálhatod újrapartícionálni. De ezt ha nem vagy jártas eféle dolgokban, inkább ne csináld!
7/12 anonim válasza:
Kedves Huan!
Ha egyszer nem látja, akkor mit kezeljen rajta?
8/12 anonim válasza:
Kedves 13:04! Azt sehol nem írja, hogy a lemezkezelő látja-e. Annyit tudunk, hogy a sajátgépben nem jelenik meg semmi, azaz nem lát rajta partíciót. Ez nem ugyanaz, mint ha nem látná az eszközt.
9/12 A kérdező kommentje:
Ha esteleg javasolnátok 1 lemezkezelő programot ,akkor megmondanám ,hogy ő felismerire ,amúgy más portál nem segít ,próbáltam fény évekkel ezelőtt
2011. febr. 7. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!