Free Downlod Manager letöltésvezérlő használata?
Figyelt kérdés
Eddig nem töltöttem le nagyon, kezdő vagyok ezen a téren! Kipróbálnám a Free Download Manager-t. Rapidshare-ről próbáltam de csak 12KB .rar fájlok jöttek, aztán csönd...Utána néztem, kiderült erről az oldalról nem is lehet letöltésvezérlővel tölteni...állítólag.
Milyen oldalon tudnám kipróbálni az FDM-et, ahol működik, mert szeretném kipróbálni a prg használatát, be vagyok sózva és bénázok már egy órája...Firefox, vagy Explorer kell hozzá? Köszi!
2009. febr. 7. 16:19
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Bocs a prg megvan..letölthető tartalmat-oldalt keresek, ahol működik is...Rapidshare-n nem! Mint mondtam kezdő vagyok...bocs ha túl triviális a válasz:)
2009. febr. 7. 16:39
3/4 anonim válasza:
Elvileg minden web-oldalról, ahol letölthető anyag, pr. film, zene stb. van, működni-e kell!(kivétel talán, a fájlcserélős oldalak!?)
Kiegészítés az előbbihez! (telepítés, alkalmazások stb.)
4/4 A kérdező kommentje:
Az FDM-et nem engedélyeztem telepítésnél...lehet, hogy az a gond?
2009. febr. 7. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!