Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Utorrentet hogyan lehet...

Utorrentet hogyan lehet futtatni (ha lehet) a számítógép kikapcsolt állapotában?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 19:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2011. jan. 30. 19:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
sehogy.
2011. jan. 30. 19:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy másik gépen.
2011. jan. 30. 19:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Azért van más módja, hogy torrentezz, még akkor is, ha a géped kikapcsolt állapotban van.

Vegyél egy TP-Link TL-WR1043ND routert és csináld a következőeket:

[link] hozzá kell venned még egy USB-s merevlemezt is.

Másik: vegyél egy médialejátszót - [link] (Ethernet-st vegyél, ill. azt, amin van BitTorrent is).

Itt van olyan készülék, ami készenléti üzemmódban is tudja futtatni a BitTorrent klienst (megjegyzem, hogy a használatához kéne ugyancsak egy router, de a film nézéshez már nem kell PC).

2011. jan. 30. 20:01
 5/17 anonim ***** válasza:
26%

Ha bekapcsolva hagyod a utorrentet és gyorsan kirántod a hálózati kábelt, akkor olyan gyorsan kapcsol ki a gép, hogy a utorrentből ki sem lép.

Így kikapcsolt állapotban is fut.

Csak vigyázz, hogy a netkábelt, vagy a router töltőjét ne húzd ki!

2011. jan. 30. 20:12
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de én úgy szertném hogy ne kelljen venni ilyesmit.Utso válaszolo köszi a tippet :)
2011. jan. 31. 13:03
 7/17 anonim ***** válasza:
Facepalm.
2011. jan. 31. 13:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ha ezt megedted: A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:12

Akkor....... bár a kérdésből is gondolhattam volna....

2011. jan. 31. 14:38
 9/17 tomy88trance ***** válasza:
Kikapcsolt állapotban sehogy,de tudtommal hibernált állapotban vagy készenléti módban lehet valahogy, de még én se jöttem rá,hogy , az meg,hogy kirántod a hálózati kábelt az marhaság, attól nem kapcsol ki a gép,ha csak nem a tápkábelre gondolt,de szerintem úgy se fog futni..
2011. febr. 2. 05:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
OFF! Áram nélkül, egy elektromos árammal meghajtott gép, hogy tudna bármilyen szolgáltatást nyújtani? Mert mi kell a működéséhez? Áram! Ennél parasztosabban nem tudtam leírni! Illetve igen: Ha a kukorica morzsolót kihúzom a konnektorból megy? :) Na ugye! :)
2011. febr. 2. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!