Milyen szövegszerkesztőket ismertek?
Az alap Microsoft Office-t én is ismerem, de valami sokkal dizájnosabbra gondoltam.
Ha ismertek ilyet akkor lécci küldjétek el a linket amiről le tudom tölteni.
kössz
Attól dizájnosabb nincs:)
Lehet neked a 2003-as van,az még nem volt olyan szép.
Választhatsz három ingyenes verzió közül,amik gyakorlatilag ugyanarra a magra épülnek:
Az openoffice van az oracle tulajdonában,ebből váltak ki alapító programozók,akik megunták a cégóriástól való függőséget,és létrehozták a libreoffice-t.Az oxygenoffice meg az openoffice-on alapuló irodai programcsomag,aminek az alapja teljesen ugyanaz,pusztán kibővítették egy kicsit.Mive nyílt forráskódú szoftver,nyugodtan megtehették ezt.
Libre Office
Bár a neve új, ez az ingyenes irodai programcsomag gyakorlatilag ugyanaz az alkalmazás, amelyet korábban OpenOffice néven ismerhettek a felhasználók. Az OpenOffice.org védjegyet ugyanis a Sun cég felvásárlásával az Oracle cég szerezte meg, a programcsomag fejlesztői pedig azért hozták létre a LibreOffice projektet, hogy multinacionális óriáscégek befolyásától mentes terméken dolgozhassanak. A LibreOffice verzióinak számozása gyakorlatilag ugyanott folytatódik, ahol az OpenOffice-é abbamaradt.
Open Office alapokra épülő Oxygen Office
Az OxygenOffice Professional 3.2.1.40 egy nyílt forráskódú, ingyenes, nagy tudású irodai programcsomag, amely kiválóan alkalmas szövegszerkesztési, táblázatkezelési, bemutatókészítési, adatbázis-kezelési és rajzolási feladatok megvalósítására Windows és Linux operációs rendszerek alatt.
A programcsomag a kor igényeinek megfelelő eszköz, amelynek működése nagymértékben hasonlít a kereskedelmi forgalomban lévő hasonló célú programcsomagokhoz, de azokkal ellentétben, az OxygenOffice Professional teljesen ingyenes és szabadon használható tetszőleges számú számítógépen, bármilyen célra, magánszemélyek, vállalkozások és állami intézmények esetében egyaránt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!