Mi a probléma a framework-el?
Már tegnap is ez az üzenet ugrott fel mindíg:
Nem kezelt kivétel történt az alkalmazásban. Ha a Folytatás gombra kattint, az alkalmazás figyelmen kívül hagyja a hibát, és megpróbálja folytatni futtatását. A Kilépés gombra kattintva azonnal bezárhatja az alkalmazást.
Az SMTP-kiszolgáló biztonságos kapcsolatot igényel, vagy nem történt meg az ügyfél hitelesítése. A kiszolgáló válasza a következő volt: 5.5.1 Authentication Required. Learn More at:
System.Net.Mail.SmtpException: Az SMTP-kiszolgáló biztonságos kapcsolatot igényel, vagy nem történt meg az ügyfél hitelesítése. A kiszolgáló válasza a következő volt: 5.5.1 Authentication Required. Learn more at
a következő helyen: System.Net.Mail.MailCommand.CheckResponse(SmtpStatusCode statusCode, String response)
a következő helyen: System.Net.Mail.MailCommand.Send(SmtpConnection conn, Byte[] command, String from)
a következő helyen: System.Net.Mail.SmtpTransport.SendMail(MailAddress sender, MailAddressCollection recipients, String deliveryNotify, SmtpFailedRecipientException& exception)
a következő helyen: System.Net.Mail.SmtpClient.Send(MailMessage message)
a következő helyen: Stub.Form1.logscrennclip()
a következő helyen: Stub.Form1.E1crR6C9I(Object , EventArgs )
a következő helyen: System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
a következő helyen: System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
Mi lehet a hiba?
Amikor bekapcsolom a gépet már kiírja. Mondom mi fut alapból:
XFire, Steam, Eset Smart Security, uTorrent, Catalyst control center. Amikor nézni akartam egy filmet megavideón akkoris ezt írta ki+ amikor codoztam akkoris kiírta...szerintem ujra kéne raknom a frameworkot...megis teszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!