Sztetek milyen játékot játszhatok 64MB-os videokártyával?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 20:32
1/4 anonim válasza:
Egy kártya ereje nem a rajta lévő memória mennyiségétől függ, az csak nagyon kicsi mértékben befolyásolja. Magyarul ez hülye kérdés. Konkrét névvel kérdezd meg, hogy XY videokártya milyen játékokat vinne.
2/4 anonim válasza:
CoD, CoD2, MOHAA, HL, CS, Doom3, Grand Prix 4, Colim McRae Rally 2, Revolt, 4x4 Evolution, NFS Porche, NFS Hot Pursuit 2 (a régi fajta!), NFS Underground 1-2, Mashed, Klotski, Sakk, Worms Armageddon, WWP, PoP: SOT, GTA 3, GTA VC, GTA SA, Scorched 3D stb.
Attól függ milyen az a 64MBos kártya... még Geforce 6200asból is volt 64MBos... :P Nekem volt régebben 32MBos, azon a fentiek nagyrésze elment... persze a Doom3 és a GTA SA nem, de ha véletlenül 6200-asod van, vagy valami újabb, akkor simán menni fog az is... :P
3/4 anonim válasza:
Ja és nekem Geforce MX440-em volt... :))
4/4 anonim válasza:
Én is szeretném tudni miket bírna az enyém 704 MB RAM-om van a videókártya pedik: SiS 661FX 64MB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!