Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan vezéreljem a pc-n a...

Hogyan vezéreljem a pc-n a lejátszót bluetooth-on a telómról? (lg arena)

Figyelt kérdés
van a géphez bluetooth adapterem azzal minden jó tudok küldeni fogadni. A telómra kéne valami java-s cucc de nem találok és nem tudom h. a gépre is kell e még valami plusz egy biztos anno a w610i-vel simán ment mer abba alapból volt és csak párosítottam és ment is az egér meg minden.
2011. jan. 28. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
poénnak jó de van értelme? nemsok... szerintem kár vele szenvedni
2011. jan. 28. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:

akkor már vegyél egy vezeték nélküli egeret mert mire telorol csinálsz valamit a hajad is ki hullik :D

De itt is választ kapsz [link]

2011. jan. 28. 17:30
 3/4 A kérdező kommentje:
ok kössz de ink megcsinálom minthogy vegyek valamit egy gombnyomásér mer másra nem kell csak ennyire
2011. jan. 28. 17:31
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm h. csak olyanok válaszolnak akiknek gőzük nincs az egészről és helyette csak okoskodnak és nem a kérdésre válaszolnak
2011. febr. 14. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!