Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Excel táblázatban hogy tudom...

Excel táblázatban hogy tudom megoldani hogy egy adott hónap összes napját ne kelljen külön bepötyögnöm?

Figyelt kérdés
Tudom hogy megoldható, de nem jövök rá hogyan, hogy egy táblázat tetejére beírom a hónapot napot, és azt lefele másolva mindig a következő napot hozza ki.
2011. jan. 28. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Készits egy hónapot el, és a legfelsö sor (a honap neve) nélkül másold át a másik hónap helyére, utána ird fölé a hónap nevét.
2011. jan. 28. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha megcsinálod az elsö hónapot, akkor bejelölve (hogy kék legyen) oldalra elhúzva akárhány hónapot mellé tudsz másolni.
2011. jan. 28. 13:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Lehet hogy kicsit rövid a felfogásom, de az első kommentet valahogy nem tudom értelmezni.

A második komment alapján már sikerült, de igazából nekem úgy kéne a táblázatot csinálnom, hogy pl. 2011. január 1. hétfő

De ebben az esetben, elkezdi a 2011-et növelni. Ha ezt kiveszem és csak a január 1-et kezdem el lefelé húzni, akkor pedig autómatikusan 01. jan.-ra vált és sehogy se tudom kiküszöbölni. Nekem úgy kéne hogy "január 1. hétfő" ...stb.

Erre van megoldás?

2011. jan. 28. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!