Excel táblázatban hogy tudom megoldani hogy egy adott hónap összes napját ne kelljen külön bepötyögnöm?
Figyelt kérdés
Tudom hogy megoldható, de nem jövök rá hogyan, hogy egy táblázat tetejére beírom a hónapot napot, és azt lefele másolva mindig a következő napot hozza ki.2011. jan. 28. 13:10
1/3 anonim válasza:
Készits egy hónapot el, és a legfelsö sor (a honap neve) nélkül másold át a másik hónap helyére, utána ird fölé a hónap nevét.
2/3 anonim válasza:
Ha megcsinálod az elsö hónapot, akkor bejelölve (hogy kék legyen) oldalra elhúzva akárhány hónapot mellé tudsz másolni.
3/3 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kicsit rövid a felfogásom, de az első kommentet valahogy nem tudom értelmezni.
A második komment alapján már sikerült, de igazából nekem úgy kéne a táblázatot csinálnom, hogy pl. 2011. január 1. hétfő
De ebben az esetben, elkezdi a 2011-et növelni. Ha ezt kiveszem és csak a január 1-et kezdem el lefelé húzni, akkor pedig autómatikusan 01. jan.-ra vált és sehogy se tudom kiküszöbölni. Nekem úgy kéne hogy "január 1. hétfő" ...stb.
Erre van megoldás?
2011. jan. 28. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!