Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A problémám lent, mit lehetne...

A problémám lent, mit lehetne tenni? Társítási gondok

Figyelt kérdés
a .crc kiterjesztűsű fájlok alapbol nem nyithatóak meg, csupán elelnőrzést végeznek egy videofájl részeinek összeillesztésekor. na mármost az érdekelne hogy ha én ezt beállítottam arra hogy ezentul mindig az internet explorer nyissa meg, ezt hogy tudom viszacsinálni? mert nem kell semmilyen program a megnyitásához, és most bármit tszek az explorer nyitja meg. pedig ez önmagában is emgnyílik, modosítani viszont a társítással tudnám csak, de akkor megint egy programhoz kéne rendelnem, de én nem akarom semmilyen programhoz rendelni. mit tehetek?
2011. jan. 27. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen oprendszered van?
2011. jan. 27. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
42%
Az írásmódod alapján semmi meglepő sincs abban ,hogy gondjaid vannak a számítógéppel is.
2011. jan. 28. 04:21
 3/4 A kérdező kommentje:
akkor fogalmazd meg TE érthetőbben. leírtam világosan a problémát, de sietnem kellett és kicsit elgépeltem....ennyi. kötekedő alakok ne írjanak. első válaszoló pedig kérdezte milyen operációs rendszerem van. Vista. egyik barátommal már megfejtettük hogy XP-nél hogyan lehet leszedni egy fájlról a programot amihez társítottuk, de sajnos olyan módon a Vistával nem lehet... köszi előre is.
2011. jan. 28. 10:00
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ha kérdésed van szólj.

2011. jan. 28. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!