AVG Anti-Vírus 2011, VÉLEMÉNYEK?
Nekem nem csiripel az Avira, csak ha talál valamit. Le szoktam ellenőrizni a Virustotalon, jól dolgozik.
Sőt, mindent észre sem vesz, de szerintem olyan antivírus nincs is. Mindenesetre a Virustotal nélkül teli lenne a gépem malwarerel. Ennek ellenére jónak tartom az Avirát, az Avastnál mindenképpen jobb. A frissítése is prímán működik és a gépet sem fogja vissza. Pedig alapgépem van, és persze XP. Ugyan nem szempont, de azt is bírom, ahogy kinyitja az esernyő ikont a systrayen :]
Igen is vannak független tesztek nem is egy!
Köztük:
Virus Bulletin
AV-Comparatives
CheckVir
ICSA Labs
West Coast Labs
És ez a teszt azért van az ESET oldalán mert a hosszú statisztikai adatok igen is azt hozzák ki legjobbnak... Ugyanakkor volt már rosszabb helyen is.
Többi azért nem teszi ki mert a hivatalos tesztek alapján az ESET-nek kedveznének és nem maguk ellen kampányolnak.
Akik az ESET-et fikázták tapasztalataim szerint saját bénázásuk miatt voltak elégedetlenek... Ugye? a sok nevetséges "tiszta törésekkel" meg Serial betöltőkkel...
Jól be kell állítani a beállításait és tiszta kulccsal kell frissíteni az adatbázist, és még a legkisebb programfrissítéseket is telepíteni kell! Ja és persze nem több antivírus és tűzfal egyidejű futtatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!