Most mit csináljak h jó legyen az MSN?
Figyelt kérdés
letöltöttem a windows live 2009et. már egyszer próbálkoztam vele, de akkor sem sikerült telepíteni (mert a gépem nem támogatta vagy mi). na mindegy ujra megpróbáltam. de most sem lett jó, nem tudtam felmenni msnre. aztán a program filesból kitöröltem az egész windows live mappát...és letöltöttem a 8.5öt. és a lényeg benne h kiirta h Leírás: katasztrofális hiba ... és nem tudom telepíteni a régi msnt. sztem azzal rontottam el h kitöröltem az egész mappát , pedig csak az új 2009es izét kellett vna... légyszi segítsetek...mit csináljak h jó legyen?2009. febr. 5. 10:34
1/8 anonim válasza:
Próbálj rendszer visszaállítást csinálni, mondjuk az elé az időpont elé, amikor először telepítetted a 9es verzió
sok sikert!
2/8 A kérdező kommentje:
próbáltam már :( és nem jó :(
2009. febr. 5. 11:01
3/8 A kérdező kommentje:
a ZapMessengert is próbáltam, de nem jó:( már tényleg nemtudom mit csináljak még :(
2009. febr. 5. 11:25
4/8 anonim válasza:
legeslegegyszerűbb ha letöltesz a get.live.comról egy messengert
vagy ha tagja vagy a myclubnak ott is találsz
5/8 A kérdező kommentje:
naaa végre sikerült a 8.1-eset letölteni...de a 8.5ösre még mindig katasztrofális hibát ir :(
2009. febr. 5. 11:43
6/8 A kérdező kommentje:
naaaavégre jó lett olyan mint régen:DD azért köszi:)
2009. febr. 5. 12:09
7/8 anonim válasza:
ááááá
ha nem értesz hozzá, miért piszkálsz bele?
"aztán a program filesból kitöröltem az egész windows live mappát"
talán egy uninstallt kellett volna, nem jobbkatt törlés..
8/8 A kérdező kommentje:
már megcsináltam =)
2009. febr. 5. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!