Miféle plug-in kellene ahhoz, hogy elinduljon az online tv? (kép)
Vista van a gépemen, ami teljesen felzabálja az egyik meghajtómat, ezért lassú a gépem. Vagyis volt. Sok dolgot letöröltem, olyat is, amiről nem tudtam pontosan, hogy mi is az. Úgy néz ki ezt a plug-in dolgot is eltávolítottam, mert eddig semmi problémám nem volt hasonló dolgok lejátszásával. Segítenétek?
Windows Media Player
Ezt találtam:
"Ha egy oldal egyszerűen csak linkeket tartalmaz Windows médiafájlokhoz (például .asf vagy .asx fájlokhoz), akkor lehet, hogy nem lát kérdést a Windows Media Player plug-in letöltésére vonatkozóan. Ebben az esetben kövesse az alábbi utasításokat a plug-in telepítéséhez:
1. Keresse fel a [link] oldalt (csak angol nyelven).
2. Kattintson a Download Now gombra.
3. Kattintson a böngészőablak alján megjelenő letöltéssávban található Mentés gombra a letöltés megerősítéséhez. Ne aggódjon, a fájl mentése nem tesz kárt számítógépében. További információ fájlok letöltéséről a Google Chrome-ban.
4. Nyissa meg a telepítőfájlt.
5. A telepítő varázsló elindításához kattintson a Futtatás gombra. Kövesse a varázsló utasításait a plug-in telepítésének befejezéséhez.
Ha a plug-in telepítése befejeződött, nyissa meg a Google Chrome-ot, és látogassa meg újra a webhelyet."
működik, köszi szépen!
esetleg arra nincs ötlet, hogy online filmnézéshez mire lenne szükség? bizonyos oldalakon indulnak a filmek, de van ahol nem.
DivX Web Player - [link]
Csak a telepítésnél vigyázz,hogy csak a "web player" része legyen feltelepítve.
Szia
Talán még a Microsoft Silverlight is szükséges hozzá.
Dunatv-hez: Mozilla Firefox-ba kell a Windows Media Player 11 plugin.
RTLMost-hoz: Mozilla Firefox-ban kell a Microsoft Silverlight lejátszó.
Egyes tévékhez jó a VLC. (VideoLan). Nekem vagy jat lejátszóm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!