Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miféle plug-in kellene ahhoz,...

Miféle plug-in kellene ahhoz, hogy elinduljon az online tv? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Vista van a gépemen, ami teljesen felzabálja az egyik meghajtómat, ezért lassú a gépem. Vagyis volt. Sok dolgot letöröltem, olyat is, amiről nem tudtam pontosan, hogy mi is az. Úgy néz ki ezt a plug-in dolgot is eltávolítottam, mert eddig semmi problémám nem volt hasonló dolgok lejátszásával. Segítenétek?

2011. jan. 25. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Windows Media Player

Ezt találtam:

"Ha egy oldal egyszerűen csak linkeket tartalmaz Windows médiafájlokhoz (például .asf vagy .asx fájlokhoz), akkor lehet, hogy nem lát kérdést a Windows Media Player plug-in letöltésére vonatkozóan. Ebben az esetben kövesse az alábbi utasításokat a plug-in telepítéséhez:

1. Keresse fel a [link] oldalt (csak angol nyelven).

2. Kattintson a Download Now gombra.

3. Kattintson a böngészőablak alján megjelenő letöltéssávban található Mentés gombra a letöltés megerősítéséhez. Ne aggódjon, a fájl mentése nem tesz kárt számítógépében. További információ fájlok letöltéséről a Google Chrome-ban.

4. Nyissa meg a telepítőfájlt.

5. A telepítő varázsló elindításához kattintson a Futtatás gombra. Kövesse a varázsló utasításait a plug-in telepítésének befejezéséhez.

Ha a plug-in telepítése befejeződött, nyissa meg a Google Chrome-ot, és látogassa meg újra a webhelyet."

2011. jan. 25. 21:57
 2/12 A kérdező kommentje:

működik, köszi szépen!

esetleg arra nincs ötlet, hogy online filmnézéshez mire lenne szükség? bizonyos oldalakon indulnak a filmek, de van ahol nem.

[link]

2011. jan. 25. 22:19
 3/12 anonim ***** válasza:

DivX Web Player - [link]

Csak a telepítésnél vigyázz,hogy csak a "web player" része legyen feltelepítve.

2011. jan. 25. 22:24
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia

Talán még a Microsoft Silverlight is szükséges hozzá.

2011. jan. 25. 22:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Az .exe fájlt le tudom tölteni, de mikor telepíteném, azt írja ki, hogy nem Win32 alkalmazás. majd próbálkozok valami hasonlót keresni. köszönöm a segítséget!
2011. jan. 25. 22:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Dunatv-hez: Mozilla Firefox-ba kell a Windows Media Player 11 plugin.

RTLMost-hoz: Mozilla Firefox-ban kell a Microsoft Silverlight lejátszó.

Egyes tévékhez jó a VLC. (VideoLan). Nekem vagy jat lejátszóm van.

2011. jan. 26. 00:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Pedig ez kell hozzá,épp most próbáltam ki.
2011. jan. 26. 07:25
 8/12 anonim ***** válasza:
2011. jan. 26. 18:41
 9/12 A kérdező kommentje:
Továbbra sem működik semmivel. Pedig a telepítést nem ronthatom el annyira... Majd megnézetem valakivel. Köszi a válaszokat!
2011. jan. 27. 17:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezek a Bővítények vannak nálam a Firefox-ban: Quick Time Alternative, Adobe Shockvawe Player, Windows Media Player 11 plugin, VLC Media Player plugin, Real Player plugin. De lehet, hogy nálad az Adobe Flash Playert kellene lecserélni.
2011. jan. 27. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!