Hogy kell használni a powerISO-t? (többi lent)
Letöltöttem a left 4 dead multiplayer RAR fájltípusba.
PowerISO-n keresztül csatlakoztattam iso-ba, és kiadott egy ISO fájltípusú fájlt. Azt a daemonba csatlakoztattam, és mit adott ki? Ugyanazt a RAR fájlt, ahonnan kezdtem.
Tudom, hogy powerISO mindenképp kell, hogy iso-ra alakítsam, de itt összevissza kattintgatok, és egyszer a RAR fájl jön be, egyszer az iso fájl...
(A rar ismeretlen fájltípusú)
Kizárt hogy vírus, rengetegen töltötték le...
Előre is köszönöm, aki válaszol!
Elsőnek ki kell csomagolni a rar fájlokat.
Ehhez szedd le a winrar-t.
Aztán ha feltelepítetted jobb klikk, kicsomagolás/kibontás.
És kapsz egy .iso formátumú cuccot, azt kell mountolni a poweriso-ba/daemon tools-ba.
És amúgy ha jól értem nagyon hülyeséget csináltál, mert poweriso-val egy iso-ba becsomagoltad a fájlokat, amit aztán daemon tools-al kicsomagoltál :D
A rar egy tömörítmény,az iso egy képfájl.Ha valamit isoba teszel,az olyan,mintha lefényképezted volna.Mivel te a rart tetted bele,természetesen annak a képét kaptad meg.a rart ki kell csomagolni,hogy láthasd a tartalmát.Pl ezzel(ingyenes,magyar)
00:35
Nem :D
Nem ismered a daemon toolst.
Az iso igaz, hogy képfájl, de nem olyan mind a jpg.
Mert te szerintem a .jpg-re gondoltál.
Az ISO nem olyan :D
21:33
Igazad van, nincs winrarom, biztos az a probléma :D
Most telepítem fel!
Ez nem igaz.
Most RAR helyett Zip formátumba adta ki, amikor a torrentbe megnyitottam a mappát.
Megnyitottam a zipet, bejött egy mappa: Bin
Azon belül meg egy .dll fájl... Amiben csak írások vannak.
Most mit kell csinálni? Nem értem már ezt a powerISO-t :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!