Szerinted összességében melyik BÖNGÉSZŐ a legjobb? Melyiket használod?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 20:41
11/17 anonim válasza:
Firefox és Chrome.Szerintem ez a két legjobb böngésző.Előbbi a rengeteg kiegészítője és testre szabhatósága folytán,utóbbi meg a sebessége és a nagyszerűen eltalált felülete miatt.A Firefox olyan,mint egy nagy kényelmes terepjáró,a Chrome meg egy sportkocsi.
Opera sem lenne rossz,de szerintem nem olyan kényelmes és úgy vettem észre,hogy nem minden oldalt jelenít meg tökéletesen.Amellett találtam benne néhány bugot.
12/17 anonim válasza:
Operát használok már jó ideje, és meg vagyok vele elégedve.
14/17 anonim válasza:
Nálam Firefox 4 mindent vitt, de mellette használok Operát (jelszavak miatt kényelmesebb), és Chrome-ot (facebookhoz)...
15/17 anonim válasza:
én itthon chrome-ot használok, suliban pedig firefox van, mindkettő jó szerintem
16/17 anonim válasza:
net és gépfüggő... nekem a 6 éves gépemen a mozilla minndig lefagyott és lassú volt (bocs lassabb mert a net az hasít :D ) ezért Operára váltottam...semmi bajom nincs azta a nettel. A másik gépemen amit most vettem ott mozilla van
17/17 anonim válasza:
Kétség nélkül a chrome.A firefox egy nagy rakás kaki.Lassú és az előző gépem vírusos lett tőle.A safari az inkább apple-re az opera meg lassú gépekre.Az IE9 a második legjobb!
Amúgy meg kinek melyik tetszik.Csak a véleményemet mondtam el.A barátom apja informatikus... tapasztalatból mondom a Chrome-ot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!