Hogyan állítsam be azt hogy a Windows ne kérdezzem meg egyes programok indításánál hogy tényleg elakarom-e indítani?
Figyelt kérdés
Vista :(
pl.: everest ultimate...
2011. jan. 25. 18:51
1/7 anonim válasza:
Kapcsod ki az UAC-t(User Account Controll). Vezérlöpultban van. De Vista esetén nem vagyok benne biztos, hogy teljesen kikapcsolható
2/7 P.O.C. válasza:
Az UAC -ot kell lelőni. De már régóta nem használtam Vista -t. :)
Be kell írni a start menü keresőjébe: msconfig
Majd enter. (Persze a futtatásba is beírhatod, amit a Microsoft embléma + R -el hívhatsz elő)
Majd az eszközök fülön keresd meg az UAC letiltását. Majd nyomd meg az indítás gombot.
3/7 P.O.C. válasza:
Közben beugrott, hogy van rá külön program is. A TweakUAC névre hallgat.
Nem árt rendszergazda módban futtatni.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, még egy gyors kérdés, ha a mostani "remek és kifogástalan" Vistát le akarom cserélni Windos7 re pontosabban frissíteni akarom, akkor elég az upgrade csomagot megvennem? Tudom h nem itt kéne megkérdezni, de mégis?
2011. jan. 25. 19:34
5/7 P.O.C. válasza:
Igen, az Upgrade változat is elég.
Régebben amúgy ingyenes volt az Upgrade, eltelepített számítógépek esetében a legtöbb Vista változatnál. De ezt már lekésted.
7/7 A kérdező kommentje:
Ez most komoly??? Mikor volt?
2011. jan. 25. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!