Nemtudok belépni az MSN-be! Mibaja lehet? (lent)
Figyelt kérdés
nemtudok belépni az MSN-be mert mindig kírja hogy 8e5e0531 hibakód...és már letöröltem az MSN-t ugy hogy vezérlőpult-programok telepítése és törlése-és végül windows live messenger eltávolítása. ezt megis csináltam..és mikor újra indítottam a gépet...ugyanugy a tűzfalon ottvolt az msn!....és akkor sem tudtam belépni=/2011. jan. 24. 14:00
1/2 anonim válasza:
sajátgép --> programok telepítése,törlése--> windows live essentials--> eltávolítás
majd újra letöltöd az msn-t
2/2 anonim válasza:
Hát ez már csak ilyen! : ( Nekem meg kiirta hogy frissitsek,de nem engedi letölteni a frissítést,és most nem tudok felmenni egyáltalán -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!