Frissítettem a BIOS-t, és Y vagy N?
meghalt a bios-om elvittem a boltba ott valamit átálitottak a bios-ba onnantól kezdve elis indult a gép(mert előtte nem)
frissitettem mert mondták, sikerült is. és amikor kapcsolom be ez jön be: [link]
melyiket nyomjam?:)
Előző hozzászólók gondosan elmagyarázták a lehetőségeket...
Na szóval, az ACPI nagy vonalakban egy fejlettebb kommunikáció az alaplap és a merevlemez között. Én azt javasolnám, hogy nyomj Y-t, és akkor átállítja magát erre.
Lásd a HotPlug-os példát a képen, de nemcsak arra jó.
Az előzőnek igaza van. Lehetőség szerint AHCI módot kell használni, hogy kihasználd a SATA merevlemezek minden extra képességét.
Viszont ha már van Operációs Rendszer a gépeden, akkor azt a SATA módot kell használni amit korábban is használtál. Másképp nem fog működni a feltelepített rendszer.
A Windows XP-t általában újra kell telepíteni a SATA mód váltás miatt. Vista/7 rendszereknél viszont elegendő egy registry módosítás is: [link]
08:11
============
Most figyelem hogy te ACPI -t írtál, az pedig teljesen mást jelent. Az AHCI a helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!