Miért nem indul el az ATI Catalyst Control Center?
Klónozni szeretném a TV-met és csak itt lehetséges de nem indul el a program, esetleg valaki tudna rá megoldást vagy honnan tölthetnék le egy működő verziót?
(ati.amd.com oldalon kerestem de nem tudom melyiket kell onnan leszedni)
Szia
Nem tudom , a minap tettem ujra az XP-met és nekem se indult igy kénytelen voltam beirni a Videó kártyám ( ATI ) Pontos Tipusát, és ugy letölteni a hozzá tartozo driver-t remélem segitettem
Mondom, hogy itt már kerestem...
Beírom ati hd radeon 4770 kártyám van 32bit-es xp-m de mi a rákot kell letölteni itt?
Van vagy 8letölthető program...
Neharagudj...de ezen mit nem lehet érteni? Ott írja hogy Catalyst Control Center az első linknél...azért segítek
Sziasztok! CSak azért regisztráltam mert meg van a megoldás!!!!!!!!! Minden catalyst centernél működik! Egy lényeges ha ati kártyád van soha ne engedd frissíteni a catalyst controll centert!!! CSak a grafikus drivert.
Nos felvázolnám:
1. Le kell tölteni a megfelelő drivert. (ez alap)
2. Elindítod a telepítést és feldobja azt az opciót, hogy eltávolítás.
3. Távolítsuk el a drivert. teljesen DE NE INDÍTSUNK ÚJRA!!!
4. Utána C:windows/assembly könyvtár kitörölni a az ati-s vagy ccc-s kulcsokat
5. Ha ez meg van akkor Start menü futtatás beírjuk, hogy regedit
és utána ok vagy enter
6. Ott HKEY_LOCAL_MASCHINE\SOFTWARE és ott minden ati mappát full törölni kell.
7. Ha ez meg van akkor a C meghajtón megnézzük a program files mappát nincs e ott ati mappa meg a dopcuments and settingsben is meg simán a C meghajtón (ezeket csak egyszerűen törölni kell ha vannak, jah és a keresés opció segíthet megtalálni hol van ati mappa)
8. Ha úgy érzed minden meg van akkor újraindítás és fel kell telepíteni a a drivert. Nekem utána minden jól működött!!
Vagy 10 win telepítésem volt emiatt és ezért szedtem össze minden infót nektek tudom milyen sz.a.r felrakni a wingenyát. :D
Remélem segítettem! Bármi kérdés informatikában jöhet. előzmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!