Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fogott az avastom két kártékon...

Fogott az avastom két kártékony dolgot, és betette a karanténba. Mit csináljak velük?

Figyelt kérdés

icwtutor.exe a neve mindkettőnek, az egyik az IE Connentionsban lett kiszúrva a másik a WINDOWS mappában. Hogyan tudom őket úgy törölni, hogy nem tesznek kárt?

Ja, mind a kettő Win32:Malware-gen

Válaszokat előre is köszi!

2011. jan. 22. 20:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Malwarebytes'-t nemcsak csökkentett módban tudod futtatni. Úgy írtam, hogy ha ismered a csökkentett módot, akkor úgy futtasd. Amúgy nem kell, jó rendes módban is.

Az avasttal, ha bátor vagy és türelmes, csinálj rendszertöltéskori vizsgálatot.

2011. jan. 23. 20:44
 12/24 A kérdező kommentje:
Mi az a rendszer-izé vizsgálat, és hol találom?
2011. jan. 23. 23:10
 13/24 A kérdező kommentje:

Oké, megtaláltam a rendszertöltéskori vizsgálatot.

Talált két dolgot, az egyiket karanténba raktam (számokkal lehetett kiválasztani, mi legyen a talált kártevővel), de a másikat véletlenül töröltem, pedig azt is karanténba akartam rakni.

Ez a másik, amit töröltem, még mindig a gépen van? Futtassak le mégegy rendszertöltéskori vizsgálatot, hogy azt is karanténba tudjam rakni?

2011. jan. 25. 17:25
 14/24 anonim ***** válasza:

Amit törölsz, az már nincs a gépen.

És sejtettem, hogy fog találni az avast! még dolgokat.

Most jöhet a Malwarebytes' Anti-Malware.

2011. jan. 25. 17:27
 15/24 A kérdező kommentje:

Szóval akkor amit véletlemnül töröltem, karanténba rakás helyett, akkor az már elszállt, nem tesz további kárt a gépben. Igaz?

Ezzt a programot megtalálom magyarul is? Mennyi helyet foglal? Azért kérdezem, mert már csak kevés helyem van (18 %).

2011. jan. 25. 18:03
 16/24 anonim ***** válasza:

El fog férni azon a helyen, simán.

avast!-ot kapcsold ki a vizsgálat idejére. Elég csak a Fájlrendszer védelmet kikapcsolni.

Nagyon sok dolgot fog találni a MBAM, pl. a rendszerleíróban. Még az avast által kitakarított fájloktól is találhat maradványokat. Tehát ettől ne ijedj meg.

Leírás és a végén letöltési link:

[link]

2011. jan. 25. 18:32
 17/24 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a magyar nyelvű változatot. Talált egy progit, de nem tudom, hogyan kell azt az MAM karanténjába rakni.
2011. jan. 25. 18:54
 18/24 A kérdező kommentje:

Oké, megvan, szornó az előző komment.

Ha a Karanténból kitörlöm, végleg eltűnik a gépemről, nem mászik be máshova? Egyébként egy Adware.MyWebSearch a bűnös, a rendszleíró fájlokban kapta el.

2011. jan. 25. 19:03
 19/24 A kérdező kommentje:
*sztornó
2011. jan. 25. 19:04
 20/24 anonim ***** válasza:

Frissítetted előtte? A keresés előtt?

Teljes rendszervizsgálat volt?

Sokkal de sokkal többet kéne találnia...

2011. jan. 25. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!