Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Töredezett mentesíteni hogy...

Töredezett mentesíteni hogy tudok?

Figyelt kérdés

Töredezettmentesítek de nem hajta végig. alig csinál valamit. aztán mikor ujra próbálom kiirja hogy A töredezettségmentesítés befejeződött: (C:)

Néhány fájlt nem lehetett töredezettségmentesíteni a köteten.

A fájlok listáját a töredezettségmentesítési jelentésben találja.

de mégse fejeződött be mert látom a piros csíkokat.

2011. jan. 22. 20:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
2011. jan. 22. 20:04
 2/19 anonim ***** válasza:
Próbáld meg egy direk töredezettségmentesítő programmal is: [link]
2011. jan. 22. 20:06
 3/19 A kérdező kommentje:
ezzel is csináltam, minden piros maradt:(
2011. jan. 22. 20:07
 4/19 anonim ***** válasza:
Start/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Töredezettség-mentesítés. Kiválasztod a meghatót, nyomsz egy Elemzést, és megmondja, kell-e töredezettség-mentesíteni. Ha azt írja kell, akkor ráklikkelsz. Kizárt, hogy nem csinálja meg. Én mindig ezt használom, és semmi gondom vele. Ha nem csinálja meg, akkor a Windowsoddal van gond.
2011. jan. 22. 20:15
 5/19 A kérdező kommentje:
utána újra kell indítani a gépet?
2011. jan. 22. 20:17
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem kell,de ha ezekkel sem sikerül,akkor ideje egy rendszer újratelepítésnek,rosszabb esetben merevlemez cserének.
2011. jan. 22. 20:20
 7/19 A kérdező kommentje:
am 1 gond van már megcsináltam volna az xp-t ujratenni de nemtalálom sheol az alaplapi cd-m Intel.
2011. jan. 22. 20:21
 8/19 A kérdező kommentje:
az muszály hozzá? eggyik barátom mondta, hogy neki sincs alaplapi cd-je. és ugy tette ujra az xp-t
2011. jan. 22. 20:24
 9/19 anonim ***** válasza:
Az alaplapi CD drivereket tartalmaz,internetről leszedhető minden.
2011. jan. 22. 20:30
 10/19 anonim ***** válasza:

Ha nincs gondod,csak egyszerűen zavar,de nem vettél észre lassulást például,akkor nem vagy muszáj újratelepíteni.De ilyen töredezettség mellet szerintem előbb-utóbb lesz valami.

Nem baj,ha nincs meg a cd,a drivereket később is letöltheted.Vagy rögtön most,mielőtt nekifogsz.Ez laptop vagy asztali gép?

2011. jan. 22. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!