Mi annak a programnak a neve, amivel újra lehet partícionálni a merevlemezt adatvesztés nélkül?
Tehát az oprendszer, (win7 ult 64) a c meghajtón van, saját cuccamim meg a d-n. Melyik az a program, amivel úrja lehet a winyót partícionálni úgy, hogy semmi adatom se vesszen, tehát a d-ből lecsípni helyet és átadni a c-nek?
A legfontosabb az lenne nekem, hogy a d-n lévő adatok megmaradjanak, és a c-n lévők se vesszenek, bár ez utóbbi nem nagy gond, csak utálom újrahúzni a winfost.
Partition Magic, 64-bites Win7 alatt. :D Gratulálok, ezzel ki sem röhögtetném magam. Már millió éve nem fejlesztik azt a szerencsétlen programot. Már a 32-bites Vista/7 rendszereket is simán kinyírja.
Én a Paragon Partition Manager tudom ajánlani, ezt legalább folyamatosan fejlesztik, 100% -ig Windows 7 kompatibilis. És nem kell Linux alapú boot CD-kkel kínlódni, mint a GParted esetében.
Sajnos az ingyenes változata nem jó 64-bites Windows-hoz, de a Personal és Pro változatait megtalálod a torrent oldalakon.
A linux alapú boot CD, ami mellesleg semmilyen kínlódást nem igényel, azért jó, mert ha nem indul a windows, akkor is működik. Partíciókat aktívvá tenni és rejtegetni amúgy sem ajánlott windows alól, ha az ember épp ezt csinálja.
Az egyetlen dolog, ami ellne szólhat az az, ha valaki idegenkedik a linux-tól, bár ebben az esetben például nulla linuxos tudásra van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!