Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen hack programmal törhetn...

Milyen hack programmal törhetném fel valakinek az accountját?

Figyelt kérdés
Egy játékban akarom feltörni valakiét, nem bank accountra gondoltam. Linket adjatok pls vagy a progi nevét
2009. febr. 3. 17:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%
Én nem támadtalak agresszívan, és nem is személyeskedtem. Az, hogy tanulmányaidban nem úgy haladsz előre, ahogy szeretnél, köszönhető az ilyen hozzáállásodnak is. A folyamatos kritika jelzi, hogy törekedsz az adott környezetben a domináns szerepre. Ezt két dologra tudom visszavezetni: Vagy a mindenki magából indul ki- kezdetű örök igazság alapján pont jómagad vagy az, aki itt találta meg a számítását, vagy egyszerűen irígykedsz és jómagyar mentalitás alapján nem vagy képes elfogadni azt, hogy a szomszéd füve zöldebb. Megjegyzem, sztem a tied is ilyen lenne, ha nem szívnád el. Ilyen helyeket mindenféle etikai érvekre hivatkozva eltengeted magad, és próbálod visszahúzni azokat,akik képesek is válaszolni a kérdésekre. Az internet anonim felhőjére is kitérve azért elmondok pár dolgot, és ezzel le is zártam a témát. Jelenleg 43 éves vagyok. 18 évesen írtam az első programomat (84-ben, mindössze két évvel a C64 megjelenése után), ami egy prim-növekvő-algoritmusra épülő 8 bites titkosítást valósított meg.Azóta is folyamatosan olvasok, tanulok a témában. PC-s játékot utoljára talán 2005-ben telepítettem baráti ráhatásra magamnak.Ugyanakkor a számítástechnikai könyvtáram egy kb 50x300x240-es szekrényt totál telerak dupla sorban,30-as polcmagassággal, úgy hogy közben állandóan kidobálom, ami nem kell.A szakmám is ehhez köt, mert flash és phreak vonalon mozgok kb 7 éve. Vagyok annyira jó, hogy ezért fizetnek is. Ebből élek és nem is rosszul.Ezek függvényében bátorkodtam válaszolni a kérdezőnek.Te, mint kritizőr el tudod ezt mondani magadról?Ha nem a válaszértéket nézted, akkor mégis mi motivált, hogy egyből támadj, mint a szűkölő róka?
2009. febr. 4. 09:15
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

Először is!Senki nem kért tőled sötétben tapogatózó,amatőr pszichológiai elemzést.Fingod sem lehet róla,hogy ki vagyok...Attól meg,hogy leírtál most itt egy szép mesét,ami egyébként lehet,hogy igaz,mittudomén',attól még nem változik semmi.Ugyanúgy egy arrogáns s*ggfej maradsz,aki abban leli örömét,hogy mások felett fölényeskedik...Amikor valakinek ez szemetszúr,és a pofádba vágja,akkor meg te vagy megsértődve...Honnan is meri venni a bátorságot valaki,hogy ellentmondjon neked...Júúúj...Felháborító...

A kérdésre visszatérve:

cracker: programokat tör fel(nem, nem a cd/dvd tokot töri fel kalapáccsal, hanem általában a másolásvédelmet, innen ered a tört programoknál a crack)

hacker: Valamihez nagyon ért, elszánt, egyedi megoldásokat keres. A számítógépesek hackerek nagy része valószínüleg tört már be mások rendszerébe illegálisan.

Mind a hacker, mind a cracker programozó, és nem az különbözteti meg őket egymástól, hogy a hacker jó fiú, a cracker pedig rossz (mindenki rosszfiú, aki megszegi az érvényes törvényeket),hanem a crackerek olyan programozók,akik mások által készített programokat törnek fel,míg a hackerek olyan programozók,akik szerverekre törnek be tudásuk segítségével.

Ez a jófiú-rosszfiú dolog a Star Warsban nagyon jól működik.Ott vannak ugye a jedi és a sith lovagok.A valóságban ehhez még csak hasonló sincs...

2009. febr. 4. 12:50
 13/22 anonim ***** válasza:
41%
Wáháháháhá..............:DDDDDDDDDD
2009. febr. 4. 13:33
 14/22 anonim válasza:
44%

bocs hogy felhuzom magam, de a rohadt eletbe mar, a wikipedia NEM FORRAS.

ez a gonosz crackerek és jo hackerek dolog egyszerűen kesz rohej, teljesen mindegy honnan olvasod. hogy lehet titeket ennyire konnyen atverni, de komolyan? valaki wikipediaba is beirja es maris annak hisztek?

hihetetlenul butak vagytok.

2009. febr. 5. 06:24
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, feltűnt-e, hogy nem csak wikipédiás forrás volt. Az csak alátámasztotta a másikat.

De berakom még egyszer, hátha úgy sikerül:

"Ha betörsz mások számítógépébe, a jelvény kiötlői nevében kérünk, ne tedd ki sehova! Találj ki sajátot magadnak, cracker!"

[link]

2009. febr. 5. 13:33
 16/22 anonim válasza:
44%

te inkább a koponyádat törnéd fel :))

tudtad amit csinálni akarsz, az lopás? :)

amugy meg a qrva anyád...

2009. febr. 6. 11:49
 17/22 anonim ***** válasza:
54%

Már megint egy önjelölt jelszótörő :-D

Miért nem mész el követ törni egy bányába? Annak legalább lenne haszna, te ......

2009. febr. 6. 20:46
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
Jól nézne ki,ha nyílvános fórumokon adnánk ötleteket egymásnak, ilyen ügyekben. Ha akkora hacker vagy járj utána magad...
2009. febr. 7. 09:45
 19/22 anonim ***** válasza:
56%

Nem hacker ő ... attól messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.

Csak crackerkedni akar a lelkem. De azt is ügyetlenül teszi. :)

2009. febr. 7. 10:11
 20/22 A kérdező kommentje:
látom itt nem nagyon segitenek, sok itt a xarházi netharcos csicska
2009. febr. 8. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!