Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha kb most elkezdek a World...

Ha kb most elkezdek a World Of Warcraftal játszani akkor már késő?

Figyelt kérdés
Mármint már vége van a WOW őrületnek vagy még nagyon sokan játszanak vele és még vannak kezdők?
2011. jan. 19. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Ember, 13 millióan játszák. Szerinted?
2011. jan. 19. 21:43
 2/8 anonim válasza:
á most már ne kezdj neki. késő van. mindjárt 10 óra. feküdj le inkább aludni. holnap iskola.
2011. jan. 19. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem késő, abban a játékban még simán van vagy 2-3 év (és ez alatt azt értem, hogy 5 évig még csak NŐNI fog a tábor). Mellesleg az idők során sokkal könnyebb, átlagfelhasználó-barát lett a játék, úgyhogy akkor is élvezheted, ha nem vagy túl profi.

Másrészről azt mondom: ne. Ha létezik a sátán, a wow bizonyára az ő játéka. Komoly függőséget okoz, ami nem vicc, bár sokan nevetve esnek neki, és észre sem veszik hogy egy éven belül már napi 8 órát játszanak. Inkább fogj meg egy gitárt, inkább olvass, inkább nézz sorozatokat, inkább sportolj. Csinálj bármit, de ne wowozz!

2011. jan. 19. 22:36
 4/8 anonim válasza:
Hát nem csak a játék hibája, hanem bekéne tudnia osztania az idejét, hogy mennyit játszik
2011. jan. 19. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
figyu haver ha csak divatból akarsz neki állni az rohadt nagy gáz,vége a wow örületnek na és? kit érederkel milyen őrület van? ami nekem tetszik azzal játszok és hótra lesz.rom hogy az most menő e vagy se,de mindenki ahogy érzi ugy csinálja.
2011. jan. 20. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha kb most elkezdesz cigizni az se késő, lehet még vidám láncdohányos is belőled bármikor!
2011. jan. 20. 00:17
 7/8 A kérdező kommentje:
A WOW őrület alatt azt értett,hogy sokan játszanak e még vele.Mind1 kaptam bőven választ a kérdésemre köszi.Jah amúgy nekem már tök mind1,hogy napi 8 órát játszok e vele vagy 12-őt.Barátaim nincsenek hobbim sincsen és mindenki utál.A Wow-ban legalább a karaktered számít nem a pofám.
2011. jan. 20. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel fel is akaszthatnád magad... a mai világban ki kell tartanod magad mellett, és az utolsó csepp véredig kell harcolnod. Azért, hogy egy nap boldogan ébredj, és így élhesd le életed hátralévő részét.
2011. jan. 20. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!