Ha kb most elkezdek a World Of Warcraftal játszani akkor már késő?
Figyelt kérdés
Mármint már vége van a WOW őrületnek vagy még nagyon sokan játszanak vele és még vannak kezdők?2011. jan. 19. 21:42
1/8 anonim válasza:
Ember, 13 millióan játszák. Szerinted?
2/8 anonim válasza:
á most már ne kezdj neki. késő van. mindjárt 10 óra. feküdj le inkább aludni. holnap iskola.
3/8 anonim válasza:
Nem késő, abban a játékban még simán van vagy 2-3 év (és ez alatt azt értem, hogy 5 évig még csak NŐNI fog a tábor). Mellesleg az idők során sokkal könnyebb, átlagfelhasználó-barát lett a játék, úgyhogy akkor is élvezheted, ha nem vagy túl profi.
Másrészről azt mondom: ne. Ha létezik a sátán, a wow bizonyára az ő játéka. Komoly függőséget okoz, ami nem vicc, bár sokan nevetve esnek neki, és észre sem veszik hogy egy éven belül már napi 8 órát játszanak. Inkább fogj meg egy gitárt, inkább olvass, inkább nézz sorozatokat, inkább sportolj. Csinálj bármit, de ne wowozz!
4/8 anonim válasza:
Hát nem csak a játék hibája, hanem bekéne tudnia osztania az idejét, hogy mennyit játszik
5/8 anonim válasza:
figyu haver ha csak divatból akarsz neki állni az rohadt nagy gáz,vége a wow örületnek na és? kit érederkel milyen őrület van? ami nekem tetszik azzal játszok és hótra lesz.rom hogy az most menő e vagy se,de mindenki ahogy érzi ugy csinálja.
6/8 anonim válasza:
Ha kb most elkezdesz cigizni az se késő, lehet még vidám láncdohányos is belőled bármikor!
7/8 A kérdező kommentje:
A WOW őrület alatt azt értett,hogy sokan játszanak e még vele.Mind1 kaptam bőven választ a kérdésemre köszi.Jah amúgy nekem már tök mind1,hogy napi 8 órát játszok e vele vagy 12-őt.Barátaim nincsenek hobbim sincsen és mindenki utál.A Wow-ban legalább a karaktered számít nem a pofám.
2011. jan. 20. 09:56
8/8 anonim válasza:
Ennyi erővel fel is akaszthatnád magad... a mai világban ki kell tartanod magad mellett, és az utolsó csepp véredig kell harcolnod. Azért, hogy egy nap boldogan ébredj, és így élhesd le életed hátralévő részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!