Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Be lehet ezt állítani MSNen?

Be lehet ezt állítani MSNen?

Figyelt kérdés
Azt szeretném hogy az MSN jelezze ha valaki megnyitja az ablakot és írni akar nekem de aztán meggondolja magát és mégsem ír...Szal ha csak megnyitja a beszélgetős ablakot de nem ír...xD Remélem érthető...
2009. febr. 2. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Érthető.Én ilyesmiről nem tudok.
2009. febr. 2. 22:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

igen.le kell tölteni egy szkriptet hozzá.a szkript neve: live notifier

írdbe a googléba,majd töltsd le.Ha letöltötted,akkor meg kell nyitnod,vagyis ahova letöltötted ott rákattintasz kétszer,és kipipálsz egy kis négyzetet,és importálod.utána megnyitsz egy beszélgetést(máshogyan is lehet,de így a legegyszerűbb) ahova írod az üzit fölötte vannak ilyenkis ikonok ott van egy olyanmahol 3 kocka van.katt arra,majd a live notifierre,és a legfelsőre.innentől ha valaki megnyitja a beszélgetést,ha valaki letilt,vagy felold kifogja jelezni,olyan négyzetbe,mint amikor valaki bejelentkezik,csak live notifier lesz kiírva.Ha megnyitja az van kiíírva:Has started a conversation for you(ilyesmi)ha vki feold added to list letilt removed from list

bocs h ilyen hosszu lett a válaszom.. :D

2009. febr. 2. 23:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

olyan ahol*

felold*

bocsi..előző voltam

2009. febr. 2. 23:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Jujj nagyonköszi!:))
2009. febr. 3. 09:35
 5/9 A kérdező kommentje:
És honnan lehet letölteni? Nem találom...:S
2009. febr. 3. 10:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezt találtam..ha nemsikerül,akkor írd majd le komiba h nem megy,és akkor ha gondolod felvehetsz msnre,és átküldöm :)

2009. febr. 3. 15:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi...:)))
2009. febr. 3. 15:57
 8/9 anonim válasza:
100%
Letöltenem sikerült,aztán lefagyasztott és az msn zárolta a szkriptet. Szóval.......
2009. febr. 4. 08:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

:/

szviki1994@hotmail.com

ha ugy gondolod.. :)

2009. febr. 4. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!