Melyik a legjobb vírusírtó? (van valami lista? , link, oldal)
Rengeteg ilyen kérdés volt már...
Nincs olyan,hogy legjobb vírusirtó..
ESS neked jó,akkor jó.Nekem személy szerint nem jött be.. Így Avast 5.1-et használók.
A legjobb az Avast abból is az 5-ös.
A 4.8 sem rossz, jelenleg én is azt használok de sztem majd beszerzem az 5-öt.
Ennél jobb nincs, az Eset-et pedig kukába mert odavaló, olyan alap dolgokat nem képes felismerni.
ESET mellett a gépem hetente volt újratéve mert minden sz*rt beengedett maximum védelem mellett, az Avast közepes védelem mellett megfog bármit.
Ha gondot észlel rögtön szól aztán én meg eldöntöm, hogy mit kezdjen vele, de eddig nem találkoztam olyannal ami kifogott volna rajta, míg a többin igen.
Direkt leteszteltük egyik haverral egy gépen ezeket.
Volt egy alap kis masina olyan 10e Ft értékben és mindig oprendszert telepítettünk (XP SP3) és feltettünk rá egy vírus irtót, majd leszedtünk egy vírust. Persze vagy kinyírta az irtót vagy épp nem tudott vele mit kezdeni.
Ott hagyta, észre sem vette, vagy próbálta törölni de a helyén maradt a vírus.
Az avast első kattintásra úgy eltüntette a vírusos fájlt, hogy lestünk. Mivel nem rendszer fájl volt ezért törölte, rendszer fájlnál tisztítja azt. Szóval gondot sem okoz.
Remélem meggyőztelek. :D
Én a Virus Bulletint egy elég megbízható forrásnak tartom, itt az éppen aktuális állás a különféle vírusirtók hatékonyságáról:
Ez persze folyamatosan változik, de ad egy összehasonlítási alapot.
Hogy melyik a legjobb, azt magam sem tudom..De , hogy mit ne szedj le, azt tudom : Panda IS 2012 for Netbook!!
Na, ez nekem minden szart be engedett, be lassította a gépemet, a lomtár magától ürített, volt vele bajom, nem kicsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!