Milyen képszerkesztővel lehetne megcsinálni?
Figyelt kérdés
Szeretnék több képről kivágni dolgokat és egy fényképre rakni őket.Milyen képszerkesztővel a legyegyszerűbb ez ? Vagy nekem az is megfelelne ha az adott dolog körül minden fehér lenne.
Eddig úgy próbáltam , hogy kivágtam nagy részét és a többit radírral eltüntettem , de ez így elég időigényes és idegtépő :S
2011. jan. 18. 20:05
1/5 anonim válasza:
Photoshop
Igaz, komoly progi, de az, amit te akarsz, könnyen megvalósítható vele (úgy értem, nem bonyolult művelet, nem kell hozzá profinak lenni).
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm , és ott milyen menüben próbálkozzak , hol lehet ezt megcsinálni ? Most is van lent 1 photoshop de nemigazán tudom használni.Mármint az alap dolgok mennek , de amit szeretnék csinálni azt nem tudom hogy lehet véghezvinni.(de minta hibás lenne a program mert néhány dolognál lefagy , így töltök le egy másik verziót)
2011. jan. 18. 20:53
3/5 anonim válasza:
Play with Pictures!
Próbáld ki! ;)
Ezzzerszer egyszerűbb a photoshopnál, direkt erre találták ki, hogy kivágj képekről dolgokat.
Tényleg kicseszettül könnyű:D
4/5 A kérdező kommentje:
Kipróbálom :)
2011. jan. 18. 21:20
5/5 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó pont ilyet kerestem , köszönöm !! :D
2011. jan. 18. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!