Hogy kell patch-elni wowban 4. 0-ás nál? Abszolút kezdő vagyok, légyszi a hülye vagy válaszok kíméljenek
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 00:04
1/15 anonim válasza:
Mit jelent hogy 4.0-ás nál? odáig felpatchelted és tovább akarod?
Eredeti vagy tört szerveren vagy ( ha utóbbi, akkor melyiken)?
2/15 A kérdező kommentje:
4.0.1. a fájl verzió, a patch 1.4.0.
2011. jan. 18. 00:13
3/15 anonim válasza:
lehet én vagyok gyökér de ezt a választ nem tudtam értelmezni
4/15 A kérdező kommentje:
dehogy vagy gyökér én vagyok még hülye hozzá..:D szóval kezdjük inkább ott, hogy hogyan kell patch-elni ,hová mit honnan
2011. jan. 18. 00:19
5/15 anonim válasza:
kezdjük ott hogy eredeti (fizetős) vagy nem eredeti ( ingyenes) szerveren játszol e és ha utóbbi, akkor melyiken.
6/15 A kérdező kommentje:
nem eredeti szerveren,ezen Funtime Phsyiciatric Ward
2011. jan. 18. 00:25
7/15 anonim válasza:
haszabad megjegyeznem ilyen nevű wow szervert nem találok... honlapját esetleg linkelnéd?
8/15 anonim válasza:
Először is azt kellene megtudnunk, hogy a telepített WoW verziód milyen. Nem a patchre gondolok.
A World of Warcraft\Data mappádban mi van? En-GB vagy En-US?
9/15 A kérdező kommentje:
En-us
2011. jan. 18. 00:30
10/15 anonim válasza:
Ok, akkor a következő lépés megtudni, hogy milyen patched van most.
Indítsd el a wowot, és a bal alsó sarokban lesz a bejelentkező képernyőn a verziószám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!