Ubuntu 8.10-en lehet valahogy Photoshopot futtatni?
Elméletileg lehetséges.Íme:
http://www.youtube.com/watch?v=JbQgOgACB9Y&feature=related
De mire akarod különben használni?Photoshop egy nagyon-nagyon sokoldalú szoftver,szinte bármit meg tud csinálni egy képpel.Kezelni viszont kész művészet.Gimpre is elmondható ez.Néhány művelet elvégzésére tökéletesen alkalmas pl az xnview,vagy a picasa is.Van linuxos verziója is mindkettőnek.
Hát igen...A Photoshop azért jobb ma még mint a Gimp.A könnyű kezelhetőség szempontjából mindenképpen...Xnview meg Picasa nem alkalmas ilyen feladatokra.
Próbálkozhatnál szerintem azzal a virtualboxos megoldással,amit belinkeltem a youtube-ról.Vagy esetleg a wine nevű windows emulátorral.De ezekben nagyon én nem tudok segíteni.
Érdeklődj szerintem kimondottan linuxos fórumokon.Pl itt:
Nálad most kiütközött,ami tipikus jelenség:Nem az oprendszer miatt használunk windowst,hanem a rá írt programok miatt,amiket már megszoktunk.Ezért szokták azt csinálni,hogy létrehoznak a winyón plusz egy partíciót az xp-nek,és ha mindenképp kell valamilyen program,ami csak wines,akkor elindítják.Photoshop egyébként az egyik legerősebb érv a win mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!