Windows Media Playerhez hasonló könnyen használható MAGYAR nyelvű programot tudtok ajánlani?
köszi, már próbáltam, de nekem nemigazán jött be. az a gondom, hogy sokszor lefagy a mostani..
Még valami.. videószerkesztő programra lenne szükségem. A movie makeren kívül.. ha lehet magyar
JetAudio: ingyenes, magyar, szuper az albumkép- és szövegkezelése
Videószerkesztőhöz több infó kellene, mit akarsz csinálni és mivel?
Mediaplayernek Jetaudio a legjobb! Lejátszik mindent, flv-től a dvd-ig. Akár zenehallgatásra is használható, még szebben is szól, mint a Winamp. Én arra mégis a Winampot használom, mert a playlistje sokkal jobb.
A legújabb Winamp van fent, és nem fagy - igaz, csak zenére használom.
Mondjuk én csak zenére ajánlottam a JetAudio-t, a MediaPlayer-ről zenelejátszóra asszociáltam, mert videót MediaPlayer-el lejátszani már sok évvel ezelőtt is bűn volt. :D
Videókra legjobb a VLC és SMPlayer pl. Szerintem.
De lehet, hogy a JetAudio nem is tud magyarul, kétségeim támadtak, bár lehet, hogy le lehet tölteni hozzá magyarítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!